popieram Apal, dziś _wieczorem_ tak zmarzłem, że ojojojojTomir pisze: noce ciepłe

chociaż przed chwilą, jak wracałem, było ciepło, ciekawe czy to procenty czy pogoda?

popieram Apal, dziś _wieczorem_ tak zmarzłem, że ojojojojTomir pisze: noce ciepłe
spoxik, ale miejscówy nie znamTomir pisze: tomeko74, to może w tygodniu gdzieś w okolicach 22 się widzimy na te zdjęcia ? Można je do kalendarza potem zaproponować jako grupowe trójmiejskie
Miejscówkę fajną znasz ?
już mówiłem, zapasy, nie tenisTomir pisze: Tomeko74 zapomniałem Ci napisać że z koleżanką Cię umówiłem na tenisa Tak serio i bez ściemy. Mam dać Ci numer do niej jak chcesz pograć
bardzo dobrze, te całe pseudonimy to jak w mafii podwórkowejTomir pisze: jako że się znamy będę pisał Tomek
jakieś centrum dobrze oświetlone, hmm, Matarnia? no i fury trzeba wylizaćTomir pisze: miejsko jakiś parking dobrze oświetlony, może podziemny
a może sesję foto chce?Tomir pisze: Co do tenisa kolezanka bedzie nie pocieszona
a może sesję foto chce? tomeko74
apal pisze:Moi drodzy, jutro jadę odebrać cienszarufffkę po przeszczepie,
trzeba opić nowe serduszko, żeby dobrze, równo i cicho pracowało![]()
Sobota wieczór pasuje![]()
no właśnie myślałam, że to jest ustalone, ale okazuje się że nikt nic nie wie, czekam aż Skwara zajrzy na forum, bo ponoć coś rezerwował,deLux pisze: gdzie kiedy i z czym trzeba/można się stawić ?
to może Pokład albo Ucho w Gdyni?apal pisze: ja mam wszędzie blisko
No oczywiście że tak. Bo gdybym był wcześniej to pojechalibysmy razem więc Ty jestes usprawiedliwiony bo mnie nie było a ja nie miałem kierowcy by na popijawe dotrzecTomir pisze:FIREK, ja też nie miałem jak dotrzeć , więc TY daj mi usprawiedliwienie a ja Tobie
Przez te kilka dni tyle nastukałaś ? No fiu fiu.apal pisze: Silniczek ma przejechane 60tys. dopiero
Się jeździleon pisze:Przez te kilka dni tyle nastukałaś ? No fiu fiu.apal pisze: Silniczek ma przejechane 60tys. dopiero