Powitanie
Re: Powitanie
hati, Sudety witają ,akurat na tym forum jest bardzo mocna ekipa z tych stron 

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

burat pisze: Sudety witają ,akurat na tym forum jest bardzo mocna ekipa z tych stron
Zapewne z niektórymi się znam nawet osobiście - a jak nie, to będzie zapewne okazja się poznac

Ostatnio zmieniony 1 lip 2013, o 22:00 przez hati, łącznie zmieniany 1 raz.
Pozdrawiam - wszystkich z mijanych po drodze su
Poszukuję - ciekawych pomysłów na iOS /Android
Poszukuję - ciekawych pomysłów na iOS /Android
zapewne 

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

Witam wszystkich!
Mam na imię Mateusz, od roku śmigam Foresterem 2.0 158 KM.
Poczytałem troszkę forum i widze, że panuje tutaj świetna i przesycona humorem atmosfera
Może i ja się poudzielam
Pozdrawiam!
Mam na imię Mateusz, od roku śmigam Foresterem 2.0 158 KM.
Poczytałem troszkę forum i widze, że panuje tutaj świetna i przesycona humorem atmosfera

Pozdrawiam!
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Mattata, zapraszamy. Masz już pierwszy plus, bo nie masz spamerskiego linka w profilu
Do dzieła zatem.

Mattata, siemano 
hati, nie zielona Ropucha na mikrym

hati, nie zielona Ropucha na mikrym

Witam wszystkich na Forum.
Niecałe 2 lata temu zrealizowałem swoje chłopięce marzenie - stałem się posiadaczem Subaru Imprezy, w dodatku modelu GC8 type r. No i od tego czasu zaczęły się wydatki... ;)
Niecałe 2 lata temu zrealizowałem swoje chłopięce marzenie - stałem się posiadaczem Subaru Imprezy, w dodatku modelu GC8 type r. No i od tego czasu zaczęły się wydatki... ;)
Wszyscy tak majątamer9 pisze: No i od tego czasu zaczęły się wydatki... ;)

Ja nie mam subaru i też tak mam . W aucie wciąż za mało mazutu a w rowerze łańcuch i układ napędu kosztuje 700zł

Witajcie nawiedzeni wariaci i spamerzy też

Witam bardzo serdecznie
właśnie przymierzam się do zakupu tak pięknego autka jak Subaru Impreza GH :) mam nadzieję że w końcu to się uda i znajdę na forum dużo pomocnych informacji
pozdrawiam gorąco - Ilona z KCH 

Witam wszystkich . Szykuje sie do zakupu Imprezy 1.6 TS . Mam nadzieje ze bede zadowolony z zakupu szczegolnie ze to przesiadka z Lanosa :D Pozdrawiam
Witam Szanownych Forumowiczy.
Pojawiłem się tutaj z bardzo konkretną potrzebą, a mianowicie pilnie potrzebuję zakupić pojedynczą, oryginalną felgę do Forestera z 2000 roku. Nie jestem w stanie napisać stosownego ogłoszenie w dziale KUPIĘ i jednocześnie nie znalazłem w FAQ i info ogólnych informacji dlaczego :)
Czy ktoś mógłby mi uprzejmie wyjaśnić ? :)
Pozdrawiam
Pojawiłem się tutaj z bardzo konkretną potrzebą, a mianowicie pilnie potrzebuję zakupić pojedynczą, oryginalną felgę do Forestera z 2000 roku. Nie jestem w stanie napisać stosownego ogłoszenie w dziale KUPIĘ i jednocześnie nie znalazłem w FAQ i info ogólnych informacji dlaczego :)
Czy ktoś mógłby mi uprzejmie wyjaśnić ? :)
Pozdrawiam
- rrosiak
- 6 gwiazdek
- Auto: Duża Dacia :)
- Polubił: 129 razy
- Polubione posty: 198 razy
YAQB pisze: Czy ktoś mógłby mi uprzejmie wyjaśnić ? :)
Ze względu na masowy napływ spamerów (patrz jeden wyżej), którzy wpadają tylko po to aby wkleić jakąś reklamę, dział ogłoszeń jest odblokowywany po wykazaniu się drobną aktywnością w innych działach forum.
"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.

Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.

Dzięki za wyjaśnienie, tak też przypuszczałem, aczkolwiek nigdzie nie ma info definiujące "drobną aktywność" :)
W szczególności, ja nie jeżdżę Subarką, ale mój teść posiada Forestera, do którego "na gwałt" poszukuję alufelgi i możliwość napisania w dziale "KUPIĘ" myślę, że była by raczej fajna np. dla osób prowadzących sprzedaż elementów :) Spamerzy z natury rzeczy chcą coś sprzedać :)
Pozdrawiam
W szczególności, ja nie jeżdżę Subarką, ale mój teść posiada Forestera, do którego "na gwałt" poszukuję alufelgi i możliwość napisania w dziale "KUPIĘ" myślę, że była by raczej fajna np. dla osób prowadzących sprzedaż elementów :) Spamerzy z natury rzeczy chcą coś sprzedać :)
Pozdrawiam
Witam kolegów
Mam nadzieję że wkrótce dołączę do grona szczęśliwych właścicieli Subaru ze swoją Imprezą kombi N/A GD (najchętniej 2,5) której usilnie poszukuję.
Mam nadzieję że wkrótce dołączę do grona szczęśliwych właścicieli Subaru ze swoją Imprezą kombi N/A GD (najchętniej 2,5) której usilnie poszukuję.
Witam
Nowy użytkownik Subaru, a dokładniej nowy właściciel, ponieważ na użytkowanie muszę jeszcze poczekać aż będzie zdolne do normalnej jazdy :( Pozdrawiam wszystkich. :)
Nowy użytkownik Subaru, a dokładniej nowy właściciel, ponieważ na użytkowanie muszę jeszcze poczekać aż będzie zdolne do normalnej jazdy :( Pozdrawiam wszystkich. :)
- ToniK
- 0 gwiazdek
- Auto: Mam-Chrysler Stratus, będzie-mocna Impreza
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Hejka,
Nadszedł ten dzien, w którym postanowiłem się zarejestrować na forum, gdyż od dłuższego czasu dosyć często go odwiedzam
Co prawda w chwili obecnej nie posiadam jeszcze swojej "subaryny" ale mam nadzieje to zmienić w niedalekiej przyszłości gdyż posiadanie Imprezy jest moim motoryzacyjnym marzeniem, na które od jakiegoś czasu zbieram środki finansowe...
Trochę o mnie - a więc los tak w chwili obecnej mam Chryslera Stratusa w sedanie z silnikiem 2.0. Los też chciał, że poruszam się na wózku a że dla mnie najwygodniejsza jest przez to skrzynia automatyczna to ciekawy jestem waszej opinii na temat automatów w Imprezach i z jakimi silnikami ewentualnie taka skrzynia spisuje się najlepiej ale o tym póżniej kiedy założe temat o tym w konkretnym dziale
Los też chciał że razem z żona oczekujemy narodzin dziecka więc musi to być Impreza w kombi bo wiadomo tak będzie najlepiej w pakowania 2 wózków
...
To tyle na poczatek - jeszcze raz mówię S I E M A
Nadszedł ten dzien, w którym postanowiłem się zarejestrować na forum, gdyż od dłuższego czasu dosyć często go odwiedzam

Trochę o mnie - a więc los tak w chwili obecnej mam Chryslera Stratusa w sedanie z silnikiem 2.0. Los też chciał, że poruszam się na wózku a że dla mnie najwygodniejsza jest przez to skrzynia automatyczna to ciekawy jestem waszej opinii na temat automatów w Imprezach i z jakimi silnikami ewentualnie taka skrzynia spisuje się najlepiej ale o tym póżniej kiedy założe temat o tym w konkretnym dziale

To tyle na poczatek - jeszcze raz mówię S I E M A
ToniK, siema co do imprez z aftomatem to musisz zagadnąć użyszkodnika citana 

Witam wszystkich forumowiczów.
Jestem z okolic Żywca i dopiero przymierzam się do zakupu Subaru Legacy lub Outback 2.5 benzyna rok 2005-2006.
Pozdrawiam
Jestem z okolic Żywca i dopiero przymierzam się do zakupu Subaru Legacy lub Outback 2.5 benzyna rok 2005-2006.
Pozdrawiam
witam,
jestem z warszawy, zamierzam sprzedac subaru forestera s turbo 2.0 r.2001 i zamienic na cos nowszego
pozdrawiam
jestem z warszawy, zamierzam sprzedac subaru forestera s turbo 2.0 r.2001 i zamienic na cos nowszego
pozdrawiam
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0