Coś niedobrego
Re: Coś niedobrego
no słyszałem dzisiaj w telewizji ,
szok

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

Nie chcę Cię martwić, ale moja Mama miała to samo i już drugi rok ciąga się z tymi złodziejami po sądach. I nie wygląda to zbyt optymistycznie...Gump pisze:ZUS,poprzez swoją światłą komisję orzekł że moja Ewcia jednak cudownie ozdrowiała i renta się nie należy![]()
Teraz piszemy odwołanie do sądu i zobaczymy co dalej

Mały 5150, dopiero wszedłem na forum po 2 dniach i przeczytałem

Kurcze stary, mam nadzieję, że nie ma tragedii i wszystko będzie ok (czarnym subarakom nawet płoty nie straszne

Wyrazy!
- Gump
- 5 gwiazdek
- Auto: Spec + Legacy i wszystko cacy
- Polubił: 29 razy
- Polubione posty: 85 razy
vicu,wszyscy wiemy że to jest banda ale najgorsze to poddać się bez walki a tego nie zrobię 

Legio Patria Nostra
"Jeżeli myślisz, że jesteś mężczyzną, boś spłodził syna, posadził drzewo i wybudował dom, to jesteś w błędzie. Spróbuj przebiec
Rzeźnika "
"Jeżeli myślisz, że jesteś mężczyzną, boś spłodził syna, posadził drzewo i wybudował dom, to jesteś w błędzie. Spróbuj przebiec
Rzeźnika "
jestem w szoku... no chyba, że był rajdowcem co go ciemna strona mocy skusiła...

swoją drogą to czarny PR dla rajdów...

"Nim cokolwiek napiszesz, pomyśl o swojej matce. Czy byłaby dumna?"
Gump, współczucia... ale może jakiś myk z psychiatrią, moja była ciotka tak sobie poradziła z ZUS'em...
"Nim cokolwiek napiszesz, pomyśl o swojej matce. Czy byłaby dumna?"
- Gump
- 5 gwiazdek
- Auto: Spec + Legacy i wszystko cacy
- Polubił: 29 razy
- Polubione posty: 85 razy
Barthol,dobry pomysł spróbujemy 

Legio Patria Nostra
Rzeźnika "
Rzeźnika "
Gump, to jest nic.Gump pisze:powołali kilkunastu biegłych ,najgorsze jest to jak konował podważa opinię lekarza specjalisty .
Moja mama buja się z ZUSem już kilka lat. W jej sprawie jest o tyle kuriozalnie, że lekarz specjalista podważa decyzję, którą sam wcześniej wydał.

czarne jest piękne...
Boguś, ja wiem, że dzisiaj piątek, ale nie nadużyłeś używek...vibowit pisze: że lekarz specjalista podważa decyzję, którą sam wcześniej wydał.

Dolce far niente 

Kuriozum jakieśvibowit pisze: lekarz specjalista podważa decyzję, którą sam wcześniej wydał.

Mąż mojej koleżanki po ciężkim wypadku i urazie kręgosłupa dostał odmowę renty okresowej, więc wrócił do pracy (w kopalni). A tam lekarz medycyny pracy po badaniu i przejrzeniu dokumentów nie dał mu tzw. zdolności

Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce,
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
:)
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
:)
Andrzej, obawiam się, że nie łapię do czego pijesz?FUX pisze:Boguś, ja wiem, że dzisiaj piątek, ale nie nadużyłeś używek...vibowit pisze: że lekarz specjalista podważa decyzję, którą sam wcześniej wydał.![]()
czarne jest piękne...
vibowit, on nie pije i się czepia 

Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
Miałem na myśli to, że albo nadużyłeś, piszą tą informację, żartowałem oczywiście, albo teń świat, czyt. lekarz, zwariował.
Widzę, że to drugie...
Widzę, że to drugie...

Dolce far niente 

FUX, ok. Niestety tak to wygląda na prawdę.
Gdyby któryś zawzięty prawnik chciał się pobawić to polecam się.
Gdyby któryś zawzięty prawnik chciał się pobawić to polecam się.

czarne jest piękne...
Pieniaczvibowit pisze: Gdyby któryś zawzięty prawnik chciał się pobawić to polecam się.

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
F-K gdzie jesteś?vibowit pisze: Gdyby któryś zawzięty prawnik chciał się pobawić

Dolce far niente 

Robić z siebie wariata dla ZUSu, to lekka przesada, aczkolwiek (ponoć) skuteczna. Mnie też ktoś proponował takie rozwiązanie, ale trzeba pamiętać, że takie niebieskie papiery się ciągną za człowiekiem przez całe życie, a dwa ja nie trawię takiego kombinatorstwa (choć zdaję sobie sprawę, że są osoby, które nie mają wyjścia).Barthol pisze: Gump, współczucia... ale może jakiś myk z psychiatrią, moja była ciotka tak sobie poradziła z ZUS'em...
Zakopalem w zaspie Forka. Dobrze, że miałem ze soba szuflę. Miał być dzik, a tak pozostaje czekanie, aż pługi droge do leśniczówki przetrą... 

Dolce far niente 

dzisiaj niestety na jednym z zakrętów nie wydało i wciągnęło mnie do rowu , straty wielkich nie ma ale przy wyciąganiu zderzak przedni niestety z trochę sie oderwał od błotnika
mam nadzieję ,że do wiosny nie odpadnie więcej. No ale cóż , koszty wliczone w zabawę 

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

burat, urwiesz jeszcze tylni i na wiosnę wymienisz oba 

nie no nie urwałem ale mam nadzieję ,że już więcej nie będzie strat , a ty co widziałem ,że gdzieś pod warszawą znaleźliście dwa zakręty i ćwiczysz przed przyjazdem na under silesie 

burat pisze: nie no nie urwałem ale mam nadzieję ,że już więcej nie będzie strat ,
To tylko kwestia czasu , urwiesz urwiesz

burat pisze: że gdzieś pod warszawą znaleźliście dwa zakręty i ćwiczysz przed przyjazdem na under silesie![]()
Bez przesady było z siedem zakrętów tylko zdjęcia z jednego

burat, łączę się bólu
Może z adminem się zgadaj i złożycie zamówienie zbiorowe na zderzaki

Ty też już na wszelki wypadek zajrzyj na stronę części zamiennychKruszyn pisze: Bez przesady było z siedem zakrętów tylko zdjęcia z jednegoTrenować trzeba ,żeby u was pojeździć. Tu nie widać ale były duże spadki drzewa blisko a band zero
![]()

Kiedyś miałem żonę... teraz mam Subaru 

mały 5150, juz na wszelki wypadek sprawdzałem 

mały dzięki ,no ale admin ma trochę większe straty mi się uda, jak dalej nie odpadnie, to jakoś fajnie się naprawi i "będzie pan zadowolony"
tylko ,żeby dalej nie odpadło
Kruszyn no tylko przed wiosną zdążcie

Kruszyn no tylko przed wiosną zdążcie