tzw. zimny łokieć?Konto usunięte pisze: a ręka swobodnie zwisa w stronę szyby
Pozdrawiamy się
Re: Pozdrawiamy się
So What! pisze: Coś jest niestety na rzeczy![]()
Zgadzam się, choć sam mam Forka, to do nieoświnionych nie macham. Zwykle silnie wpatrzeni w to co się dzieje przed nimi: machasz, trąbisz, dajesz po długich, w końcu w desperacji
Ze nie wspomne o Legacach, strasznie się ich dużo pojawiło... jakaś promocja była?
No tego bym się po Tobie nie spodziewała! Nie to nie! Łaski bzySo What! pisze: Sam mam Forka i już dawno zrezygnowałem z machania do innych użytkowników Forków. Przynajmniej tych w słuszniejszym wieku, czyli ok. 99 % użytkowników![]()
A ja wtedy pierwsze co, to za gałkę i sprawdzam, czy światła mam zapalone, potem w lusterko wsteczne czy coś mi się nie kopci z tyłu, potem przez boczną szybę, czy jakiegoś paska od płaszcza nie ciągnę za sobą..., a na końcu córka mnie szturcha : mamoooo, ktoś cię z subarki pozdrawiał!anakinsky pisze:machasz, trąbisz, dajesz po długich, w końcu w desperacjizajeżdzasz drogę, wychodzisz z samochodu się przywitać... i nic
![]()
I zawsze chcę odpozdrowić, przysięgam że bardzo chcę.... tylko już nie ma kogo
Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce,
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
:)
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
:)
No nie wiem, mi ostatnio taki pomrugał, aż ze zdziwienia odmachałemvibowit pisze: Ci w Foresterach 2.5XT są najgorsi.
Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
Wczesno poranne pozdrowienia dla Azraela - jedynego aktywnego współforumowicza o 03.18
Czy to forum powoli umiera?
Czy to forum powoli umiera?
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Ja dziś pozdrowiłem jakąś harpię w zielonym foresterze na Regulskiej. Tak się postarałem, a ona strzeliła mumię 
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 313 razy
- Polubione posty: 60 razy
Bo mumia za Tobą nie przepada . Zapomniałeś jużKonto usunięte pisze: Tak się postarałem, a ona strzeliła mumię
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 258 razy
- Polubione posty: 534 razy
Konto usunięte pisze: Dido, kochanie, co Ty tu robiłaś o 3:19??![]()
Nie wiesz kto był wtedy obok Ciebie
"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
- So What!
- 6 gwiazdek
Mamy Ci złożyć gratulacje, że Konto usunięte się nie zorientowałChloru pisze: Nie wiesz kto był wtedy obok Ciebie![]()
So What! pisze: Konto usunięte się nie zorientował
i co gorsza nie pozdrowił
pozdrawiam wszystkich uczestników Trasy 2
Odpozdrawiamesilon pisze: pozdrawiam wszystkich uczestników Trasy 2
Dolce far niente 
- So What!
- 6 gwiazdek
Przecież on pozdrawia wszystkich, na wszelki wypadek, bez świadomości nawet, kiedy kogo pozdrowiłesilon pisze: i co gorsza nie pozdrowił![]()
![]()
Czyli ja na przykład nie zasłużyłem na pozdrowieniaesilon pisze: pozdrawiam wszystkich uczestników Trasy 2
So What! pisze: Czyli ja na przykład nie zasłużyłem na pozdrowienia
So What! nie przyjechałeś to jakas kara musi być
- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
...albo jakaś kostropata ręka wyłoni się z ciemności i sięgnie Esiemu do gardła...
Ja na wszelki wypadek pozdrawiam wszystkich, bez wyjątku
Ja na wszelki wypadek pozdrawiam wszystkich, bez wyjątku
WiS pisze: albo jakaś kostropata ręka wyłoni się z ciemności i sięgnie Esiemu do gardła
Pozdrawiam So Whata! bez wyjątku
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Konto usunięte pisze: Tak się postarałem
Ja wczoraj po 18:00 jadąc Jerozolimskimi w stronę Pruszkowa pozdrawiałem kolejno: ciemnozielone Legacy kombi typ aladevlinowy rej. WOT, jasnozielonego Outbacka w typie jak poprzednio rej. WW..F i szarego Forestera slowmammala MY 06-08 z kierowniczką na pokładzie rejestracji nie pamiętam - zero odzewu.
Było się odezwać, jak się było w okolicy.
http://wwojnar.com/
– Это водка? – слабо спросила Маргарита. Кот подпрырнул на стуле от обиды.
– Помилуйте, королева, – прохрипел он, – разве я позволил бы себе налить даме водку? Это – чистый спирт!
– Помилуйте, королева, – прохрипел он, – разве я позволил бы себе налить даме водку? Это – чистый спирт!
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
A, bo te japońskie samochody...
http://wwojnar.com/