Żaden szał, mam tak przez 5 dni w tygodniu.burat pisze: a no i jestem sobie sam w domu
Piękny dzień dziś mamy
- Arti
- 6 gwiazdek
- Auto: GT Rally Car & STI GH
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Re: Piękny dzień dziś mamy
Jebnąłem dzisiaj na klatę na kamienie przy 40 kmh na zawodach. Cieszę się, że żyję, mogło być kiepsko. A tak tylko kolanko, bark i łokieć popsute.

syty głodnego nie zrozumieArti pisze: Żaden szał, mam tak przez 5 dni w tygodniu.![]()
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 
Arti, ty weź się kuźwa naucz porządnie jeździć na rowerze najsampierw, później na jakieś zawody jeździj,
jak chcesz ja mam w domu taki bez kół, znaczy taki treningowy, może na nim poćwiczysz?

jak chcesz ja mam w domu taki bez kół, znaczy taki treningowy, może na nim poćwiczysz?
- Gump
- 5 gwiazdek
- Auto: Spec + Legacy i wszystko cacy
- Polubił: 29 razy
- Polubione posty: 85 razy
Arti, uważaj na siebie bo przecież zapraszałem Cię tu:Arti pisze:
Jebnąłem dzisiaj na klatę na kamienie przy 40 kmh na zawodach. Cieszę się, że żyję, mogło być kiepsko. A tak tylko kolanko, bark i łokieć popsute.
Zapraszam na stronę
http://www.bieszczady-onl...sowy_maraton_k/
oraz na Facebookową stronę BTC
http://www.facebook.com/B...ystwo.Cyklistow
Trenuj i przyjeżdżaj
Legio Patria Nostra
"Jeżeli myślisz, że jesteś mężczyzną, boś spłodził syna, posadził drzewo i wybudował dom, to jesteś w błędzie. Spróbuj przebiec
Rzeźnika "
"Jeżeli myślisz, że jesteś mężczyzną, boś spłodził syna, posadził drzewo i wybudował dom, to jesteś w błędzie. Spróbuj przebiec
Rzeźnika "
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Gump, linki się skiepściły.
Arti, ale wszystko całe? Uważaj na siebie, bo takim stanie to za mocno nie postukasz, no chyba, że trafisz na matkę teresę na R6
Arti, ale wszystko całe? Uważaj na siebie, bo takim stanie to za mocno nie postukasz, no chyba, że trafisz na matkę teresę na R6
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 257 razy
- Polubione posty: 533 razy
Konto usunięte pisze: no chyba, że trafisz na matkę teresę na R6![]()
Taka to i na gumie potrafi postawić!
"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
Przebrnąłem przez foruma po dwóch tygodniach urwania od interneta
A ogólnie to przejechalim Ukrainę bez problemów i niespodzianek i w całości wszyscy wrócili, teraz by się przydał tydzień wypoczynku

A ogólnie to przejechalim Ukrainę bez problemów i niespodzianek i w całości wszyscy wrócili, teraz by się przydał tydzień wypoczynku
Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
kolejny hardkor po atom boy'u 
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
No to gratki, slyszalem, ze tam jest jazda jak po poligonie i jeszcze obol skubna od Ciebie od czasu do czasu. :)inquiz pisze: A ogólnie to przejechalim Ukrainę bez problemów i niespodzianek i w całości wszyscy wrócili, teraz by się przydał tydzień wypoczynku
ja byłem co prawda tylko w kijowie i tam może nie ma poligonu na drogach, jeśli chodzi o dziury, ale jest meksyk w postaci ruchu......
prawdziwi kowboje tam jeżdżą 
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
Gratulacje!!!inquiz pisze: przejechalim Ukrainę bez problemów i niespodzianek i w całości wszyscy wrócili,
A ja wreszcie ruszyłem tyłek i wypowiedziałem Telekompromitacji umowę abonamentową. I tak na stacjonarny dzwonili do mnie już tylko ichni sprzedawcy usług telekomunikacyjnych
WiS gratki, teraz jesteś już prawdziwie wireless 
- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 313 razy
- Polubione posty: 60 razy
Dobry pomysłWiS pisze: A ja wreszcie ruszyłem tyłek i wypowiedziałem Telekompromitacji umowę abonamentową. I tak na stacjonarny dzwonili do mnie już tylko ichni sprzedawcy usług telekomunikacyjnych![]()
- WiS
- 6 gwiazdek
Pan mnie obrażasz tą wątpliwościąSo What! pisze: Nie miałeś neostrady?
Nerwostradę kiedyś miałem, przez moment, dopóki nie pojawiła się pierwsza dostępna alternatywa.
I stąd skrót WiS...eMTi pisze: jesteś już prawdziwie wireless
- So What!
- 6 gwiazdek
Tak mi się nasunęłoWiS pisze: Pan mnie obrażasz tą wątpliwością![]()
Od imienia i nazwiska?WiS pisze: I stąd skrót WiS...![]()
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
WiS pisze: Pan mnie obrażasz tą wątpliwością
Nerwostradę kiedyś miałem, przez moment, dopóki nie pojawiła się pierwsza dostępna alternatywa.
Ja tam marzę o neostradzie
- WiS
- 6 gwiazdek
Przypadkowa zbieżność. Tak naprawdę, to od "Wina i Sery".So What! pisze: Od imienia i nazwiska?
A nie taniej katować się pejczem, albo włosiennicę nosić, jak pokolenia przodków?Konto usunięte pisze: marzę o neostradzie
- So What!
- 6 gwiazdek
To by nawet pasowało do Twojego poprzedniego awataruWiS pisze: Przypadkowa zbieżność. Tak naprawdę, to od "Wina i Sery".

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
Czekam na decyzję kolegi. Chyba jest na urlopie, albo mnie unikaSo What! pisze:Konto usunięte, może radiowy zadziała
Konto usunięte pisze: Ja tam marzę o neostradzie![]()
Ciekawe dlaczego mnie to nie dziwi
Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
mizoo pisze: No to gratki, slyszalem, ze tam jest jazda jak po poligonie i jeszcze obol skubna od Ciebie od czasu do czasu. :)
jak się sra na narciarza to slalom gigant na drodze to naturalna konsekwencjaeMTi pisze: meksyk w postaci ruchu......prawdziwi kowboje tam jeżdżą
![]()
a na serio to drogi na większości odcinków kiepskie, dziurawe, jednopasmowe. na tym kombajny, kamazy, krowy i barany i czort wie co jeszcze. kozaków na drodze sporo ale wypadków wcale tak wiele nie widać jakby się zdawało, widoczki typu tir cofający na autostradzie pod Odessą bezcenne, trzeba nie tylko omijać dziury na swoim pasie ale też przewidywać w jaki sposób swoje będą omijać jadący z naprzeciw ale jak ktoś się nie wybiera twardym obniżonym samochodem do przeżycia. do do milicji to raz zapłaciłem ale wina ewidentnie po mojej stronie - ciągła i skrzyżowanie. kierowcy się ostrzegają światłami jak kiedyś u nas, ludzie generalnie mili i pomocni a klimat nie do zobaczenia nigdzie indziej. jak się ze znajomymi powymieniamy zdjęciami to wrzucę jakąś galeryjkę dla zainteresowanych.
niekoniecznie, doskonałe miejsce do tanich wakacji stopem i z plecakiem. przydałoby się jedynie czytać bukwy i parę słów powiedzieć bo inaczej to nawet ciężko żarcie zamówić.eMTi pisze: kolejny hardkor po atom boy'u![]()
Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
bo sobie ludzie muszą radzić, a w tej naszej cywilizacji napisali prawo i jesteśmy zwolnieni z myślenia.inquiz pisze: kozaków na drodze sporo ale wypadków wcale tak wiele nie widać jakby się zdawało
przecież nikt (no duża większość) fabrycznie nie chce się zabić