1. Maserati albo Jaguar, prosięta są dla pryszczatychFUX pisze: Ponoć głośne inside...
A czasami chciałbym gdzieś dalej i szybciej.

2. Załóż odrębny wątek, wróżę mu karierę

1. Maserati albo Jaguar, prosięta są dla pryszczatychFUX pisze: Ponoć głośne inside...
A czasami chciałbym gdzieś dalej i szybciej.
Oj by się czasami na szalone pomysły przydała, nade wszystko te zawodowe.WiS pisze: Ciotce Fortunie
Mylisz się Waść. Pryszczaci do plakatów z prosięciem mogą najwyżej pazura przypolerować. Zakupy są jednak domeną tych starszych, choć młodych duchem, a ciałem zadbanych.WiS pisze: Maserati albo Jaguar, prosięta są dla pryszczatych![]()
Może i starszych, ale tak na oko, jednak byłych cinkciarzyky pisze: Zakupy są jednak domeną tych starszych, choć młodych duchem, a ciałem zadbanych.
Klekot to nie Jag, z definicji. Poza tym, diesel jest teraz tylko w XF, o ile dobrze wiem, a ja Ci nie proponuje auta dla mecenasa Kalisza lub aktoreczki z dwójką dzieci, tylko porządne, męskie coupe z dłuuugą maską i ostro wystrojonym benzynowym v8.FUX pisze: WiS, jechałem Jagiem i ... odczucia dość mieszane i nie jednoznaczne.
Fakt, że klekotem, ale jakimś takim mocnym. W sumie dużo wnętrza ma z dyskoteki, czy odwrotnie. Tak nie do końca...
O nie, dla nich są Bentleye. Podobnie, jak dla brodatych w białych, zwiewnych kieckach.ky pisze: Jagulary czy inne Mazeraty są dla brzuchatych, wąsatych, którzy z rezydensji do wózka lekktyką muszą zajechać.
z całą pewnością źle hamujesz.Bilex pisze: Swoją drogą ciekawe jak można było na przeglądzie w grudniu (!)uznać, że klocki z tyłu są ok (od grudnia przejechałem jakieś 3000 km - niemożliwe żeby w tym czasie się skończyły...)
WiS pisze: Ajerkoniakiem malowaliście...?![]()
Butelki zauważyłem, no a niby jak?Kruszyn pisze: jak na to wpadłeś
ano, wiesz człowiek się nieźle napoci jak maluje wyżej niż ręka sięgaChloru pisze: Alan, Alan, Alan!, mowiles, ze sie przeziebiles
się przyłączamKruszyn pisze: No i Kostce za prowiant i towarzystwo po pracy ....
i piwnicy!Kruszyn pisze: Serdeczne podziękowania dla rrosia za użyczenie kluczy od mieszkań
nie, nie, nie.barbie pisze: Ja się polecam, miałam wolny weekend
Ja wiem, że większa częśc zasługi po stronie likierków, ale my też się bardzo staraliśmyPiter 35 pisze: WiS-owi , i Gosi oraz Krzyśkowi podziękowania za bardzo miłe spotkanie przy likierkach - mniam
FUX pisze: Kopie zapasowe się robią.