Wrocławskie spociki
Re: Wrocławskie spociki
hemi112, pomysł bardzo fajny, ale ja chyba niestety 11.02 odpadam, bo chciałem wystartować w Crusar Cup na Rakietowej (i tym razem dojechać do mety
).

Obie imprezy są interesujące :)
A może by tak jeszcze coś w tygodniu? Karty może?
A może by tak jeszcze coś w tygodniu? Karty może?
- hemi112
- 5 gwiazdek
- Auto: Były: Justy, szutrowy killer GF, jest perełeczka GC
- Polubił: 0
- Polubione posty: 13 razy
wiem wiem,wszelkie znaki na niebie i ziemii wskazuja na to..ze nie wiem co będę w sobote czynił;) ale lotnisko raczej odpada bo: chlejady,redeco i w ogóle mało chętnych na lotniskowego spota a i snieg w kulki leci 

kiedy człowiek naprawdę chce żyć,to medycyna jest bezsilna:)
żeby on chociaż w kulki leciał, ale on nie leci wcale
Chlejad nie ma, będą w innym terminie, ale tak jak wspominał kris82, jest Crusar Cup na Rakietowej

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
- hemi112
- 5 gwiazdek
- Auto: Były: Justy, szutrowy killer GF, jest perełeczka GC
- Polubione posty: 13 razy
bedzieta?? w sumie na sobotę miałem plana:A0 skoczyć na Karpacz w celu oceny GTka dla Plasmy albo jak nie to...wyspać się;) w czwartek idę na 19 na nockę,zrywam sie z nocki i jade na szkolenie do Poznania,i wracam sobie ok 22:00 więc pewnie z rana będę miał wyje...tralalala na wszystko 

kiedy człowiek naprawdę chce żyć,to medycyna jest bezsilna:)
bede ja, kris82 i krzysiek - czyli skład z WOŚP 

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
Ta opcja też jest dobra :)Pavel pisze:To ja klasycznie przyjade :D Popatrzeć
Marcin
-_-
-_-
oj cykory, cykory 

Szczerze mówiąc wolałbym zebrać się paczką, wynająć tor i polatać na luzie niż od razu walczyć o najniższe pozycje na liście na oczach rządnych dzwona gapiów 

Marcin
-_-
-_-
bądź bokówTERZO pisze: rządnych dzwona

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

TERZO, nie taki diabeł straszny, dla funu to robimy
Podsyłałeś mi swój nr kom na PW? Już raz tak sobie wynajęliśmy, tak więc jeśli by się kroiło coś w przyszłości, to Ci mogę dać znać... Ale dzwonienie bez gapiów to już nie to samo

Podsyłałeś mi swój nr kom na PW? Już raz tak sobie wynajęliśmy, tak więc jeśli by się kroiło coś w przyszłości, to Ci mogę dać znać... Ale dzwonienie bez gapiów to już nie to samo

wczoraj miałem lekki bez gapiów 

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

burat, Zazwyczaj po udanym ratowaniu słyszę obok texty typu " szkoda, że nie wyj...bał".. A ty coś wykręcił?
eMTi, PW idzie, a jeśli mam wybierać to wolę nie dzwonić wcale ;)
eMTi, PW idzie, a jeśli mam wybierać to wolę nie dzwonić wcale ;)
Marcin
-_-
-_-
TERZO, u mnie standard jak co zimę
http://forum-subaru.pl/bb3/viewtopic.ph ... 50#p283095 poniżej mojego postu masz fotki 

Pozdrawiam wszystkich spotkanych na Rakietowej dzis. Jaki bylem wku....*%)#$*@) jak zobaczylem, ze jest slisko i bialo na torze. Zalowalem strasznie, ze sie nie zapisalem! No ale w marcu mam nadzieje juz jechac.
Maxi74 milo bylo poznac. Sprzet 1 klasa. Moje marzenie.
A jak wyniki?!
Maxi74 milo bylo poznac. Sprzet 1 klasa. Moje marzenie.
A jak wyniki?!

Pavel, czy abym przypadkiem od ciebie kasku nie wyrywał pospiesznie? 

Marcin
-_-
-_-
Raczej niemozliwe :D Bylem typowym widzem tym razemTERZO pisze:Pavel, czy abym przypadkiem od ciebie kasku nie wyrywał pospiesznie?

- Maxi74
- 2 gwiazdki
- Auto: napewno kiedyś znowu będzie...
- Polubione posty: 0
WitamPavel pisze: Maxi74 milo bylo poznac. Sprzet 1 klasa. Moje marzenie.
A jak wyniki?!

Wynik dziś nie był istotny - jedynie fun i poznanie auta, a to się udało świetnie - na wyniki jeszcze przyjdzie pora - dziś jako sukces mogę uznać, że "silver" wrócił w całości

Memento quod nix egisse etiam noceat possit ...
- Maxi74
- 2 gwiazdki
- Auto: napewno kiedyś znowu będzie...
- Polubione posty: 0
Kask to chyba mojemu pilotowi wyrwałeś z gardłaTERZO pisze: Pavel, czy abym przypadkiem od ciebie kasku nie wyrywał pospiesznie?

Memento quod nix egisse etiam noceat possit ...
Fajnie było sie spotkać . Polatać trochę w zimowych warunkach, których w tym roku tak bardzo u nas brakuje. 

Fajna impreza,trochę zimno,ale można się było ogrzać w namiocie.Grzegorz Grzyb....,zawsze był moim idolem w rajdach i to jemu najbardziej zawsze kibicowalem.Cieszę się bardzo,że mogłem go na tej imprezie osobiście poznać.Okazał się jako spoko koleś i teraz jeszcze bardziej będę mu kibicował.
Na Rakietową wstąpiłem, kilka znajomych osób zobaczyłem i do mojego forka strasznie zatęskniłem
Niech natychmiast wraca z remontu
Skoro nie mogłem poszaleć na Rakietowej, pojechałem wyżyć się na M-Monzie i ku zaskoczeniu stwierdziłem, że jest nowa konfiguracja toru
Sporo trudniejsza od dotychczasowej, wymagająca choć może bez większych prędkości.
Jedyny minus to to, że z wyprzedzaniem będzie krucho. Cóż, coś za coś.
Ale za to będzie impreza i to z nagrodami
http://malamonza.pl/Aktualnosci-42,Wiel ... %202012%20!
Ktoś chętny

Skoro nie mogłem poszaleć na Rakietowej, pojechałem wyżyć się na M-Monzie i ku zaskoczeniu stwierdziłem, że jest nowa konfiguracja toru

Jedyny minus to to, że z wyprzedzaniem będzie krucho. Cóż, coś za coś.

Ale za to będzie impreza i to z nagrodami

http://malamonza.pl/Aktualnosci-42,Wiel ... %202012%20!
Ktoś chętny

Kierunek wschód, tam musi być jakaś cywilizacja!!!
Witam ma ktoś może jakieś foty z wczorajszej imprezy na rakietowej. (WRX numer 57)