czytaj:busik pisze:niby tak, ale zakończenie mnie zdziwiło - jakieś takie naciągane
Busik dał się nabrać Markowi Ruffallo grającemu rolę pierdołowatego agenta FBI.
A skoro widz dał się nabrać to punkt dla filmu!

czytaj:busik pisze:niby tak, ale zakończenie mnie zdziwiło - jakieś takie naciągane
A może by tak na przykład, że polecę rosyjską klasyką, o sud'bie cziełowieka...? Albo o tym, ze miłość, uważana za najpiękniejszą z ludzkich namiętności, może być siłą niszczycielską? Albo o tym, że kto raz dotknie Zła, to jakby się nie starał, jest nim skalany i że to Zło do niego wróci? Albo...Barthol pisze: puknięcie pojawia się średnio co 20 minut (jeśli chodzi o tajemnicę Gatsbiego i to w wydaniu: kawa na ławę), potem przerwa na widoczki i tak do końca filmu.... Tym samym nie bardzo jest o czym rozmyślać,
Co kto lubidanikl pisze: kolejne dzieła Kaurismakiego, Jarmuscha, Wendersa, Buñuel`a
WiS pisze: en film naprawdę daje spore pole do interpretacji.
Niektórych zresztą dość nieoczywistych i niepokojących.
Też chciałbym to zobaczyć. Po prasowych recenzjach zapowiada się nieźle. W końcu jakaś zmiana po lekko nudnym europejskim tournee.Godlik pisze:Właśnie wróciliśmy z kina z "Blue Jasmine". Nie jestem jakimś wielkim fanem Woody'ego Allena, ale film mi się bardzo podobał.
Wiem, mało przydatna recenzja
Byliśmy na tym samym seansieGodlik pisze:Właśnie wróciliśmy z kina z "Blue Jasmine". Nie jestem jakimś wielkim fanem Woody'ego Allena, ale film mi się bardzo podobał.
Wiem, mało przydatna recenzja
Ja byłem w Sadybie, a Ty?Kubik1 pisze: Byliśmy na tym samym seansie ale mam inne zdanie na temat filmu . Jest wesoły i świetna gra aktorska i dla mnie to tyle pozytywów .
Ja w PKiN w kinotece . Gra aktorów znakomita ale film mnie nie oczarował . Miałem za to miłe towarzystwo .Godlik pisze:Ja byłem w Sadybie, a Ty?Kubik1 pisze: Byliśmy na tym samym seansie ale mam inne zdanie na temat filmu . Jest wesoły i świetna gra aktorska i dla mnie to tyle pozytywów .![]()
Wesoły??? No nie wiem... Ale fakt, Cate Blanchett zagrała rewelacyjnie (i nie tylko ona).
Pit, to nie mój klimat, ale ludzie którym podobał się Dystrykt są zachwyceni tym filmem, więc moją opinią się nie kierujPiter 35 pisze:Chmm szkoda , miałem nadzieje ,że będzie równie fajny jak Dystrykt
bardzo, ale to bardzo slaby film. mialem odruchy wymiotne.Arno pisze:Wczoraj poszliśĶy z żóną na Drogówkę - wycofuję, to co napisałem powyżej gdzieś - Policja się chyba mścić nie będzie. Zwiastuny to nie ten film.
Film jest świetny, jak ktoś nie widział, to koniecznie.