danikl pisze: Twoja flacha posłużyła do mycia i odtłuszczenia gumowej rury (rozumiem ,że gwarancja na furę była na 3 lata 100k przebiegu.Gdzie mam je podstawić ?
Jasne gwarancja była do wyjazdu za płot

danikl pisze: Twoja flacha posłużyła do mycia i odtłuszczenia gumowej rury (rozumiem ,że gwarancja na furę była na 3 lata 100k przebiegu.Gdzie mam je podstawić ?
Mam podobne odczucia.barbie pisze: takich Chlejad jeszcze nie było
z przyjemnością bym przyjął, ale tym razem całość ogarnęła barbie, ja co najwyżej nie przeszkadzałemWiS pisze: Admiństwa, za ogarnięcie i całokształt - co tu dużo gadać, kaaawał dobrej roboty, ściskam spracowane prawice;
barbie pisze: Możecie się bać
a mówiłaś ,że nie będziesz po pokojach chodzićbarbie pisze: mam tony materiałów rozwodowo-dokumentacyjnych. Możecie się bać![]()
Bergen pisze: Artiś został pro forma zwyzywany od pedałów złych ludzi (bo jest pedałem złym ludziem
Uwierz mi, że Twoje "obrażenie" było mocno przyćmione przez rzekomą rozwodową akcje konsti i małego, który wraz z kruszynem miał być pod wawą oraz z wkurzonymi na wszystkich organizatoramiBergen pisze: Nie rozpowiadajcie że się ktoś obraził jak się nie obraził
Chloru pisze: burat, mysle, ze to raczej wieczorne zdjecia Chlebozercy i Dzambo. Taki wiesz.... gwozdz do trumny!![]()
![]()
Umarłem.Konto usunięte pisze:Pierwszego wieczora j33mbo opowiadał wszystkim zawzięcie (po tym jak zszedł z dachu żaby), jak pokazywał swojej mamie rów w który wpadł jego tata.
Drugiego dnia pokazywał rów już wszystkim