nie przesadzaj, obrażaluchu

Alan, Alan, Alan! pisze: Grzesiek_67, jo!
Jo, kangurowaty

Pozdrawiam
Grzegorz
Alan, Alan, Alan! pisze: Grzesiek_67, jo!
Alan, Alan, Alan! pisze: zjarany, a tylko 30 minut
Tylko? Na 30 minut jarania to trochę stafu jednak trzeba mieć chybaAlan, Alan, Alan! pisze: zjarany, a tylko 30 minut![]()
ponoć obliczają stuff w milionach latBergen pisze: Tylko? Na 30 minut jarania to trochę stafu jednak trzeba mieć chyba
Niestety, stało pod chmurką u taty. Wiśnia zajęła mu garażGrzesiek_67 pisze:barbie pisze: Pierwszy raz po 7 tygodniach wsiadłam do Subarbie. Aaaaaaaaale się stęskniłam
Ale garażowałaś w tym czasie "truchełko" ?
![]()
Strasznie delikatne masz auto.barbie pisze: Skończyło się to zgonem akumulatora oraz prawdopodobnie amortyzatora,
barbie pisze: Skończyło się to zgonem akumulatora oraz prawdopodobnie amortyzatora, ale nie szkodzi, i tak się cieszę![]()
Kruszyn pisze: barbie, zapomniałem ,że Ty nie wymieniasz jak reszta co 5 - 8 tys kilometrów
he he tak mówią ale Mały teina to co ile zmieniałGrzesiek_67 pisze: To olej kochany, olej![]()
Kurde, a już miałem cichaczem Marcie podpowiedzieć żeby podmieniłaAlan, Alan, Alan! pisze: W Wiśni jest aku z 2004 roku![]()
Alan, Alan, Alan! pisze: rozpoznam go wszędzie
Odpaliłam Wiśnię z kabli, zostawiłam na wolnych obrotach na godzinę i odpala. Teraz stała 5 dni w garażu nie ruszana i odpaliła dziś od pierwszego kopa.Alan, Alan, Alan! pisze:Jest z Wiśni , rozpoznam go wszędzie. Głównie po naklejce z datą produkcji
Tak się zastanawiam kiedy zdechnie. Myślałem, że teraz podczas wyjazdu, no ale Marta jeździ Wiśnią właśnie
Nie mam wcale przekonania, że auto cały czas stało... w końcu mój tata jakoś odkrył, że ręczny słabo bierzeChloru pisze:barbie, strasznie delikatne te amortyzatory co do od stania się psują....
barbie pisze: końcu mój tata jakoś odkrył, że ręczny słabo bierze
Konto usunięte pisze: Grzesiek_67, fajnie, że kurde jesteś
Konto usunięte pisze: Nie strzelaj już żadnych długich fochów, bo potem się ciężko czeka
Chlejady w AdamowieGrzesiek_67 pisze: wsiadaj i przyjeżdżaj (-cie) ilekroć Cię (Was) najdzie taka ochota![]()