Track Day, Wrocław, Tor Redeco, 27 IV 2013

Pojeżdżawki, spoty, spotkania, libacje.
Krysztal
4 gwiazdki
Auto: rajdowe i cywilne
Polubił: 0
Polubione posty: 0

Re: Track Day, Wrocław, Tor Redeco, 27 IV 2013

Post 11 maja 2013, o 23:15

deeboo1 pisze:Dzięki za zaproszenie. Jeśli termin będzie mi odpowiadał to na pewno skorzystam.
my w zeszłym roku (jak jeszcze lepiej było z terminami) to braliśmy po godzinkę, dwie i lataliśmy. Ułożenie trasy zajmowało nam z góra 10 minut i lataliśmy. Trasę trzeba po lataniu posprzątać (kaucja 100 zł).

Obrazek

ECU Master DET3 - montaż, strojenie'

eMTi
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: zaturbione, wymarzone
Polubione posty: 1 raz

Re: Track Day, Wrocław, Tor Redeco, 27 IV 2013

Post 11 maja 2013, o 23:27

nie tyle trasę, co to, co się na tor nawiozło ;-)
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna

ember
Awatar użytkownika
2 gwiazdki
Auto: GT MY99

Post 11 maja 2013, o 23:36

Ulozenie trasy zajelo nam okolo godziny, bo na poboczach nie bylo opon - byly tylko na dwoch stosach - na poczatku i na koncu. A niestety zwozenie po kilka sztuk jednym samochodem w dwie osoby troche zajelo.
Cale szczescie z sprzataniem poszlo nieco lzej - jeden z uczestnikow pomogl dostawczakiem ;-)
Obrazek

Krysztal
4 gwiazdki
Auto: rajdowe i cywilne

Post 12 maja 2013, o 00:02

eMTi trasę (opony) trzeba odłożyć na te stosy inaczej pan nadzorca zatrzyma sobie kaucję.

Ember nie wiem jak teraz układaliście trasę ale ja przynajmniej zawsze dawałem opony i pachołki tylko w newralgicznych miejscach gdzie można było się pomylić i nie blokowałem każdego skrętu bo szkoda na to ustawianie czasu i męczenia
Obrazek

ECU Master DET3 - montaż, strojenie'

ember
Awatar użytkownika
2 gwiazdki
Auto: GT MY99

Post 7 cze 2013, o 10:09

Obrazek

ODPOWIEDZ