ok, rozumiem juzAlunetik pisze:Dealerem Slików zacząlem być, zanim zostałem z AG:) Pierwszą partię jaką ściagnąłem to były wlasnie Sliki.
AG ma wiecej modeli i wiecej rozmiarów i bardziej rozwinięty pion eksperymentalny. Na szczescie wszyscy tam się znają i np. AG formy pod 18x8,5 kupuje własnie u SLIKa:) Pełne powiązanie.
Niestety SLIK nie jest mocno zorientowany na ekspansję europejską, jesteśmy traktowani trochę po macoszemu.
Jeżeli chodzi o ceny: wydaje mi się, ze są ok. Spodziewane podwyżki są związane raczej z podnoszeniem cen aluminium.
PZDR
Bodek
pogadamy jeszcze?

czyli co, ten Desmond to juz przestarzaly jestAlunetik pisze: Mysle, ze beda pojawiały sie pytania dotyczace tego czy np. jakas felga to podróbka innej itp. Wydaje mi sie, ze w takim razie warto zgłebic temat.
Wg słownika:
Podróbka -rzeczownik, rodzaj żeński
imitacja jakiegoś przedmiotu, która ma być uważana za oryginał.
Mysle, ze warto sie tutaj posłuzyc przykładem Desmonda Regamastera. Model tej felgi był wytwarzany w fabryce SMK, w tej samej z której pochadza felgi AG. Jednak konstruktorzy AG doszli do wniosku, ze o ile wzór DR moze byc atrakcyjny, to jej konstrukcja jest przestarzała. Postanowili stworzyc felge, która bedzie "podobna", ale wspólczesnie skonstułowana. Wyniki ocencie sami:
Pytanie: czy to jest podrbórba Desmonda? Rota, Drag Wheels czy TenzoR sa chyba bardziej stanowczy w produkcji nowych wzorów.
Licze na konstuktywna dyskusje:)
PZDR
Bodek

a co z ta felga AG Forged - tez przestarzala jest?
bo wyglada niemal jak lustrzane odbicie Desmonda, ino bez naklejek