Nic nowego. Niestety. Jak w sporcie nie mówią o wynikach meczów, to przynajmniej o PZPN, albo o czymś wprawdzie związanych z piłką kopaną, ale w sposób bardzo luźny.EterycznyŻołądź pisze: O tym tak dużo się mówi w tv, zwłaszcza w porównaniu to tej dyscypliny, w której Polacy są dominatorami, do piłki kopanej.
Igrzyska czas zacząć
- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 309 razy
- Polubione posty: 60 razy
Re: Igrzyska czas zacząć
Ale potem niestety znowu Brazylia, brr....... Co za kretynizm z tym losowaniemvibowit pisze: Dobrze, że wyszli z grupy. Gramy z Włochami. Są na pewno w zasięgu. Trzymam kciuki.

A wiesz, że najbliższe ME w koszykówce mężczyzn są w Polsce?EterycznyŻołądź pisze:Przy okazji, wiecie, że w przyszłym roku w Polsce będą ME w siatkówce kobiet? O tym tak dużo się mówi w tv, zwłaszcza w porównaniu to tej dyscypliny, w której Polacy są dominatorami, do piłki kopanej.![]()
czarne jest piękne...
Dlaczego kretynizm? A jakbyś chciał, by mecze z grupy były liczone? Wówczas gralibyśmy o miejsca 5-6.baro pisze:Ale potem niestety znowu Brazylia, brr....... Co za kretynizm z tym losowaniem
No cóż. Skoro mierzymy w najwyższe cele, to kiedyś trzeba ograć tych Brazylijczyków.
Mamy jakiś kompleks, jak do niedawna kompleks ZSRR.

czarne jest piękne...
Poszedł gruuuubo
. Pytanie, gdzie teraz będzie biegał....
http://pekin2008.interia.pl/news/skanda ... ie,1164313

http://pekin2008.interia.pl/news/skanda ... ie,1164313
Dolce far niente 

No i dobrze, w końcu ktoś mówi to co myśli i co wie. I w dupie ma czy jest to popularne, czy nie. A my się dziwimy, że pojechało prawie 300 osób i idzie im jak k...e w deszcz.
Kiedyś miałem żonę... teraz mam Subaru 

Nie chodziło mi o liczenie wyników meczów grupowych, ale o fakt, iż zwycięzca grupy gra z czwartą drużyną drugiej grupy, a drużyny z miejsc drugich i trzecich nie grają automatycznie ze swoimi odpowiednikami, ale odbywa się losowanievibowit pisze: Dlaczego kretynizm? A jakbyś chciał, by mecze z grupy były liczone? Wówczas gralibyśmy o miejsca 5-6.

Na tej podstawie trafiliśmy na Włochów, a nie Bułgarów i w kolejnej rundzie trafiamy na Brazylię.
Generalnie światowa federacja (a głównie jej szef - Acosta) bardzo mocno ingeruje we wszelkie rozgrywki, dzieląc "dzikie karty" według uznania i w sobie tylko znany sposób ustalając zasady kwalifikacji o różnych rozgrywek.
baro, chodziło zapewne o to by drużyny w ostatnich meczach nie kombinowały z kim chcą grać. Zresztą jak już wspomniałem wcześniej, trzeba ograć wszystkich i po sprawie. 

czarne jest piękne...
A mowili, ze taka cenzura w tych Chinach.mały 5150 pisze:No i dobrze, w końcu ktoś mówi to co myśli i co wie.
g.
- rrosiak
- 6 gwiazdek
- Auto: Duża Dacia :)
- Polubił: 129 razy
- Polubione posty: 198 razy
No i kolejny medal
Brawo Piotr Małachowski

Brawo Piotr Małachowski

"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.

Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.

-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
vibowit pisze: A wiesz, że najbliższe ME w koszykówce mężczyzn są w Polsce?
Wiem, ale po tym co się stało ze Śląskiem żal mi patrzeć na rodzimą koszykówkę.

W sobotę wracałem z Węgier. W radiu leciały wiadomości z igrzysk - brzmiało to mniej więcej tak:
Nasza drużyna cymbergaja odpadła w rozgrywkach grupowych.
Iksiński zajął ostatnie miejsce w eliminacjach do finału Rzutu Piłką do Celu.
Igrekowska nie zakwalifikowała się do wyjścia z grupy i zakończyła tym samym swój pobyt na igrzyskach.
Zetowski przegrał walkę o 1/8 finału w Waleniu Stopą w Twarz.
I tak dalej przez pięć minut. Chyba żadnej pozytywnej informacji.
W połowie tej relacji cały samochód wił się w konwulsjach. Taki śmiech przez łzy...
Nasza drużyna cymbergaja odpadła w rozgrywkach grupowych.
Iksiński zajął ostatnie miejsce w eliminacjach do finału Rzutu Piłką do Celu.
Igrekowska nie zakwalifikowała się do wyjścia z grupy i zakończyła tym samym swój pobyt na igrzyskach.
Zetowski przegrał walkę o 1/8 finału w Waleniu Stopą w Twarz.
I tak dalej przez pięć minut. Chyba żadnej pozytywnej informacji.
W połowie tej relacji cały samochód wił się w konwulsjach. Taki śmiech przez łzy...

Wysłane z mojego komputera przy użyciu klawiatury.
Co racja, to racja. A gramy tak, że aż boję się zapeszaćvibowit pisze: Zresztą jak już wspomniałem wcześniej, trzeba ograć wszystkich i po sprawie.

Nie dość, że się spóźniłem przez nich do pracy, to jeszcze przegrali. 

czarne jest piękne...
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Nie wiecie, kiedy Włodarczyk rzuca?
już mam. 13.20 dzisiaj
już mam. 13.20 dzisiaj
Dolce far niente