Ja tam wolę zakrętyesilon pisze:
a i tak najprzyjemniejsze jest wyprzedzanie![]()

Ja tam wolę zakrętyesilon pisze:
a i tak najprzyjemniejsze jest wyprzedzanie![]()
So What! pisze: Ja tam wolę zakręty
Przy wyprzedzaniu już łatwiejKonto usunięte pisze:
W zakrętach się słabo pisze smsy![]()
Od której zamierzasz zacząć?esilon pisze: no tak, do czegoś rozpórki musza się przydawać
![]()
W takim razie uważam, że nadszedł już czas na założenie tematu o Twojej Myszowatej Turbowannieesilon pisze: So What!, nie wiem jeszcze ale pewnie jakas wskoczy z czasem![]()
No właśnieSo What! pisze:W takim razie uważam, że nadszedł już czas na założenie tematu o Twojej Myszowatej Turbowannieesilon pisze: So What!, nie wiem jeszcze ale pewnie jakas wskoczy z czasem![]()
No nie ma lekko, Esi, dawaj ten wątek o modach TurboMyszy, bo inaczej forum trzeba będzie zamknąć - jakieś takie siakieś niekompletne się wydajeЛукашэнка pisze: Jest przecież tyle pilnych spraw do omówienia...
począwszy od remapu silnika... skończywszy na wygłuszeniu drzwi.
W zakrętach stanowczo preferuję maileKonto usunięte pisze: W zakrętach się słabo pisze smsy
hehehe,WiS pisze: No nie ma lekko, Esi, dawaj ten wątek o modach TurboMyszy, bo inaczej forum trzeba będzie zamknąć - jakieś takie siakieś niekompletne się wydaje
zawsze coś wylezie w takim samochodzie z duszą....esilon pisze:hehehe,
do Carfita zaprowadziłem na wielki przegląd pozakupowy
w przyszłym tygodniu odbieram bo powyłaziło troche tematów :)
gregski pisze: moze sie skusze na remap skoro taki potencjal w tym silniku drzemie
esilon pisze: szybko sie przyzwyczaiłeś
Jak się na zacisk mieści, to czemu nieЛукашэнка pisze:
16" w takim mocnym wozie? Zgadzam się, że to mało.
no wiesz, optycznie trochę nie trendowo i nie tegesowo...So What! pisze:Jak się na zacisk mieści, to czemu nieЛукашэнка pisze:
16" w takim mocnym wozie? Zgadzam się, że to mało.
W takim razie F1 jest wyjątkowo nietrendowa i nietegesowa z tymi żałosnymi małymi felgami stosowanymi w bolidach (14" bodajże)Лукашэнка pisze: no wiesz, optycznie trochę nie trendowo i nie tegesowo...
![]()
So What! pisze: Jak się na zacisk mieści, to czemu nie
So What!,So What! pisze:W takim razie F1 jest wyjątkowo nietrendowa i nietegesowa z tymi żałosnymi małymi felgami stosowanymi w bolidach (14" bodajże)Лукашэнка pisze: no wiesz, optycznie trochę nie trendowo i nie tegesowo...
![]()
kupilem juz 17".. chyba, ze mi sie wzor na aucie nie spodoba to bede kombinowal.esilon pisze: gregski, z doświadczeń pasazera: A5 na 18 to maks zapewniający przyzwoity komfort,
i wygląda ładnie na takich:)
Jak dla mnie, wzór felgi jak najbardziej OK. Nie udziwniony nadmiernie.gregski pisze:kupilem juz 17".. chyba, ze mi sie wzor na aucie nie spodoba to bede kombinowal.
prosty model felgi wlasnie z A5, taki chichociemny:
580/156=3,72... o w mordę, ale masz kurs eur...gregski pisze:wspomniane przez Ciebie 17tki na reifen.com z dodstawa do domu mam za 580 pln sztuka przy obecnym kursie eur.