gregski pisze:Jarmaj, czyli kazdy kiedys zdziadzieje? ;)jarmaj pisze:Mała poprawka, Wiśnia już nie jest moja
Myślę, że nie sądzę

gregski pisze:Jarmaj, czyli kazdy kiedys zdziadzieje? ;)jarmaj pisze:Mała poprawka, Wiśnia już nie jest moja
A tak, prawda.jarmaj pisze:Лукашэнка pisze:Mała poprawka, Wiśnia już nie jest moja
Astra jest pieronsko dziadowska ;)jarmaj pisze:gregski pisze:Jarmaj, czyli kazdy kiedys zdziadzieje? ;)jarmaj pisze:Mała poprawka, Wiśnia już nie jest moja
Myślę, że nie sądzę
W Szwajcarii, w tej chwili najtańsza za 12.500 CHFjarmaj pisze:Chociaż już widzę, że z tym autem temat będzie ciężki. Mały wybór i dość drogo.
Roadster z myślą o zimie? Hmmmm.....gregski pisze:Btw, tez bym chcial cos podobnego do zabawy na przyszla zime, biore tez pod uwage mx5. Jezdziles tym?
Mało i bardzo cenę trzymają. Im bardziej drążę temat, tym mam więcej wątpliwości, czy coś znajdę za kwotę którą mogę wydać.Лукашэнка pisze: Pewnie od czasu do czasu może się trafić też jakaś rozbita, ale zapewne nie za często,bo tych aut jest mało.
Ja nie odrzucam definitywnie MX5. Tylko że MX5 przy S2000 to jak mały chłopiec z procą przy uzbrojonym po zęby samuraju.gregski pisze: Jarmaj, przejedz sie mx5, serio...
beczki pół roku szukałem, więc i Ty znajdzieszjarmaj pisze:Im bardziej drążę temat, tym mam więcej wątpliwości, czy coś znajdę za kwotę którą mogę wydać.
kradnęjarmaj pisze: Tylko że MX5 przy S2000 to jak mały chłopiec z procą przy uzbrojonym po zęby samuraju
Przejedz sie ;) w radosci z jazdy pies pogrzebany, nie w mocy silnika.jarmaj pisze:Ja nie odrzucam definitywnie MX5. Tylko że MX5 przy S2000 to jak mały chłopiec z procą przy uzbrojonym po zęby samuraju.gregski pisze: Jarmaj, przejedz sie mx5, serio...![]()
Ale jak samuraja kupić się nie uda, to kto wie.
Za rok-dwa masz nową budę, to po 5 latach na wsad „na dzień dobry" w leasingu może nie styknąć.Bilex pisze: A6 avant
A może Boxster?jarmaj pisze: Tylko różnica jest tu taka, że s2000 to jedyne w swoim rodzaju auto na świecie.
A pozostałe roadstery (MX5, BMW Zki itp) to po prostu fajne samochody.
PODOBNO AUDI się koszmarnie spują.Bilex pisze:Mały update![]()
moja lista na dzisiaj:
A6 avant
SRT
XC90
X5?
W sumie to Audi fajne...ale niskie trochę...
A wiesz, że o tym aucie kompletnie zapomniałem.....?lukass pisze:A może Boxster?jarmaj pisze: Tylko różnica jest tu taka, że s2000 to jedyne w swoim rodzaju auto na świecie.
Dostaniesz auto które prowadzi się zdecydowanie najlepiej z roadsterów + magię znaczka. Silnik pięknie brzmi - da się zrobić to malutką przeróbką wydechu. Tylko szukaj wersji z manualem - tiptronic zabiera duzo fanu.jarmaj pisze:A wiesz, że o tym aucie kompletnie zapomniałem.....?lukass pisze:A może Boxster?jarmaj pisze: Tylko różnica jest tu taka, że s2000 to jedyne w swoim rodzaju auto na świecie.
Zerknąłem na Caymana i stwierdziłem, że za drogo. A Boxter wyleciał mi kompletnie z głowy. A jak teraz patrzę na jego ceny, to możliwe, że jakiś zmieści się w budżecie![]()
Dzięki za przypomnienie!
lukass pisze: Silnik pięknie brzmi