Off the beaten track
Re: Off the beaten track
esilon, pisanie w tym wątku szyfrem to już szczyt sadyzmu jest.
to są namiary na "bazę" ?
to są namiary na "bazę" ?
Teraz na każde pytanie będziemy odpowiadać.
Byyyyyyyyyyyyłłłłłłłłłooooooooooooo... Niech się przebijają, przez ten bajzel!
Byyyyyyyyyyyyłłłłłłłłłooooooooooooo... Niech się przebijają, przez ten bajzel!
czarne jest piękne...
a żeby się nikt nie czepiał, proponuję wstawić spójną i skompresowaną informację o spocie w spotkaniach.
w poniedziałek.
w poniedziałek.
damaz pisze: pisanie w tym wątku szyfrem to już szczyt sadyzmu jest.
czytanie tego wątku to jest masakra, nie mówiąc o ciągłym szukaniu listy głodnych wieczorem, głodnych rano itd
a wiec wjeżdzacie z róznych kierunków do citedelakielce i kierujecie sie na Lublin, w miejscowości Górno po lekkim podjeździe skret w prawo opatrzony drogowskazem Daleszyce, w centrum Daleszyc na lewo na pierwszym skrzyzowaniu.
może nr tel chcecie do mnie ?
- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 300 razy
- Polubione posty: 57 razy
Według tej strony http://ostry.webd.pl/index3.htm (zakładka Przyroda i zabytki/Mapy/Pilot) wychodzi N 50,759367 ° E 20,898233 ° (50 ° 45 ' 33,7 '' 20 ° 53 ' 53,6 ''), a więc trochę bardziej na północesilon pisze: N50 45.118 E20 53.586
Ależ skąd. Tak sobie jednak pomyślałem, że on z natury wygodny jestmichal pisze: Chcesz się w białych rękawiczkach pozbyć serbuni z pokoju?
Poproszę na PWesilon pisze: może nr tel chcecie do mnie
Raz go widziałem jak spał w jednym łóżku ze średnio znaną mężczyzną - sam Serbunia tą mężczyznę namówił do tego czynuSo What! pisze: michal napisał(a):Chcesz się w białych rękawiczkach pozbyć serbuni z pokoju?
Ależ skąd. Tak sobie jednak pomyślałem, że on z natury wygodny jest
devlin pisze:7:30AM
Dżizas, Devlin czym ty chcesz tam tyle jechać? Drezyną?
My jedziemy z Damaziem - wersja dla bardziej wyluzowanych - 8:30 AM ze Śródmieścia. Jak ktoś chce się dołączyć to zapraszamy.
A tak w ogóle to ile aut jedzie z W-wy?
- rrosiak
- 6 gwiazdek
- Auto: Duża Dacia :)
- Polubił: 122 razy
- Polubione posty: 188 razy
zofija pisze:devlin pisze:7:30AM
My jedziemy z Damaziem - wersja dla bardziej wyluzowanych - 8:30 AM ze Śródmieścia. Jak ktoś chce się dołączyć to zapraszamy.
Ponad 200km po polskich drogach w 1,5 godziny
"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller -
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.
W dwie i pół - start z bazy jest o 11:00 - dlatego 7:30 wydaje mi się trochę za wcześnierrosiak pisze:zofija pisze:devlin pisze:7:30AM
Ponad 200km po polskich drogach w 1,5 godziny
Ale nie podales (chyba?) ile to ze sniadaniemesilon pisze:Olleo, dodaj sobieOlleo pisze: Mozesz podsumowac koszty? Musze wiedziec, ile gotowizny ze soba zabrac, zeby po bankomatach nie latac.
rowery zostawisz w baziem, na PW nr tel ci wysle, to w piątek jak dojedzisz do Kielc to dryndnij, poprowadze Cię na miejsce
Nr podaj. Bede moze probowal automapa uderzac?: http://img379.imageshack.us/img379/8700 ... agebe6.png
Największą przyjemność w życiu sprawia robienie tego, co zdaniem innych jest niewykonalne.
Olleo pisze: Ale nie podales (chyba?) ile to ze sniadaniem
podawałem ale gdzie to jest to nie wiem albo 12 albo 14 zł za śniadanie, nie pamiętam
przypominam, że sniadanie nie było obowiązkowe a juz przekazałem gospodyni liczbę
Olleo pisze: Nr podaj. Bede moze probowal automapa uderzac?: http://img379.imageshack.us/img379/8700 ... agebe6.png
Wrocław- Opole- Koziegłowy Żarki Szczekociny Jędrzejów Kielce polecam ( z opola w 3h na luzie), na tzw autostradzie A2 między Kat a Krak róznie jest podobno
Z tego co pamiętam to 14 zł za śniadanie było.
dzieki chyba tak, jeszcze sprawdzę w czeluściach tego wątku
Ostatnio zmieniony 19 cze 2008, o 16:32 przez esilon, łącznie zmieniany 1 raz.
esilon pisze: w wersji max to 40 pln od osoby spanie + 35 kolacyja (bez napojów, samo żarło) + ewentualnie indywidualnie i niebowiazkowo sniadanie 14
dla przypomnienia
- Bagażnik nigdy nie jest wystarczająco duży /by Bilex/
zofija pisze: W dwie i pół - start z bazy jest o 11:00 - dlatego 7:30 wydaje mi się trochę za wcześnie
My z vibowitem jedziemy z dwójką dzieci i psem na pokładzie, wiec mogą być nieprzewidziane przystanki. Będziemy w kontakcie.
- Bagażnik nigdy nie jest wystarczająco duży /by Bilex/
7.30 nie jest za wczesnie, zapewniam, że nie, ostatnio pare razy z Wawy jechałem do Kielc
aha , no i rozumiem, że Załogi beda miały wydrukowane przewodniki (kawiory z laptopami) a przynajmniej te kolorowe mapki
aha , no i rozumiem, że Załogi beda miały wydrukowane przewodniki (kawiory z laptopami) a przynajmniej te kolorowe mapki
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
- rrosiak
- 6 gwiazdek
zofija pisze: W dwie i pół - start z bazy jest o 11:00 - dlatego 7:30 wydaje mi się trochę za wcześnie
O 11:00 rozpoczyna sie offroad, a spotkanie jest o 10:00 w bazie przynajmniej ja tak to zrozumiałem.
esilon pisze: 7.30 nie jest za wczesnie, zapewniam, że nie, ostatnio pare razy z Wawy jechałem do Kielc
Dokładnie, ja też znam bardzo dobrze odcinek do Radomia i nie jest wesoło.
"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller -
esilon, chciał by być o 10, stąd ta drakońska godzina.zofija pisze:W dwie i pół - start z bazy jest o 11:00 - dlatego 7:30 wydaje mi się trochę za wcześnie
Jak znam życie to i tak będziemy się zbierać do 12...
Kurcze.. już nie wiem, o której i kto jedzie.
czarne jest piękne...
w sobotę rano tą trasą walą do Warszawy setki ton marchewki, ziemniaczków, ogórków, truskawek, brukselki, itd, itp
- rrosiak
- 6 gwiazdek
minimus pisze:w sobotę rano tą trasą walą do Warszawy setki ton marchewki, ziemniaczków, ogórków, truskawek, brukselki, itd, itp
dlatego będę lobbował, aby wyjechać 7:15 z Janek i ew. nadmiar czasu (w co wątpię) wykorzystać na tankowanie, małe co nieco itd. itp.
Jak by ktoś zapomniał/nie mógł wydrukować, to mam przygotowane zapasowe 4 - w razie potrzeby służę (wydrukowane na kolorowej drukarce i zbindowane - pełna profeska)esilon pisze:aha , no i rozumiem, że Załogi beda miały wydrukowane przewodniki (kawiory z laptopami) a przynajmniej te kolorowe mapki