Hohoho... długa noc przed nami.gregski pisze:raczej dzieki.. pogoda powinna byc ladna, przy ognisku ew.w bagazniku przekimamy :)esilon pisze:gregski, nocleg chcesz ? ? ?

Hohoho... długa noc przed nami.gregski pisze:raczej dzieki.. pogoda powinna byc ladna, przy ognisku ew.w bagazniku przekimamy :)esilon pisze:gregski, nocleg chcesz ? ? ?
beda.gregski pisze:mysle sobie, co by przyjechac z moim 4,5 letnim synkiem..
beda dzieciaki?
Niestety rapidshare teraz bawi się w obrazki ale ściągnąć się da, przetestowałem.esilon pisze:inquiz pisze: Nie jest to perfekt precyzja ale powinna dać radę.
nie moge ściągnąć ne kompa tego teraz,
a przypomniało mi się, że w dodatkowej noclegowni nie bedzie raczej problemów z pokojami, jutro oglądam (2 już zarezerwowałem dla moich) więc jak komus ciasno to jest szansa jeszcze(po trzy dychy od osoby
)
inquiz pisze: Podeślij mail na PW to wyślę i będziesz mógł zapodać na FTP. No chyba że nie potrzeba.
inquiz pisze: Niestety rapidshare teraz bawi się w obrazki ale ściągnąć się da, przetestowałem.
Podeślij mail na PW to wyślę i będziesz mógł zapodać na FTP. No chyba że nie potrzeba.
rrosiak pisze: login i haslo do FTP, które masz dają również możliwość zapisu więc możesz śmiało wrzucić.
Grzesiek_67 pisze: Bawcie się dobrze moi mili i wychylcie choć pół skobeczka za Gwidona...
Konto usunięte pisze: Kochani, nie dam niestety rady przyjechać. Muszę zostać przy córce.
Grzesiek_67 pisze: Bawcie się dobrze moi mili i wychylcie choć pół skobeczka za Gwidona...
a to akurat robie czytajac forumvibowit pisze: Bo jeśli chciałeś się napić w kulturalnym towarzystwie,
W lesie są jagody.esilon pisze: o śniadniu dla niego jutro rano podobno nic nie słyszeli