Coś niedobrego
Re: Coś niedobrego
dzięki Wam wszystkim. Wiem, że to przejdzie, ale póki co boli... 
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
....Cyklon Yasi, który przed kilkoma dniami narodził się nad wodami Morza Koralowego jest tak olbrzymi iż jego chmury pokrywają niemal całą powierzchnię morza.
Średnica cyklonu wynosi aż ponad 2 tysiące kilometrów, co oznacza, że w momencie wejścia na ląd, cyklon będzie tak duży jak połowa kontynentu australijskiego.
Meteorolodzy nie mieli jeszcze okazji obserwowania tak gigantycznego cyklonu w tej części świata.
Tymczasem korzystając z gorących wód morskich Yasi gwałtownie przybiera na sile. Tuż przed dotarciem oka nad ląd stała prędkość wiatru będzie dochodzić do 240-250 km/h, a w pojedynczych porywach do 300 km/h. Oznacza to cyklon ostatniej, piątej kategorii, tak silny, jak pamiętny huragan Katrina....
reszta tekstu i zdjęcia:
http://www.twojapogoda.pl/wiadomosci/10 ... n-stulecia
Średnica cyklonu wynosi aż ponad 2 tysiące kilometrów, co oznacza, że w momencie wejścia na ląd, cyklon będzie tak duży jak połowa kontynentu australijskiego.
Meteorolodzy nie mieli jeszcze okazji obserwowania tak gigantycznego cyklonu w tej części świata.
Tymczasem korzystając z gorących wód morskich Yasi gwałtownie przybiera na sile. Tuż przed dotarciem oka nad ląd stała prędkość wiatru będzie dochodzić do 240-250 km/h, a w pojedynczych porywach do 300 km/h. Oznacza to cyklon ostatniej, piątej kategorii, tak silny, jak pamiętny huragan Katrina....
reszta tekstu i zdjęcia:
http://www.twojapogoda.pl/wiadomosci/10 ... n-stulecia
Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
- rrosiak
- 6 gwiazdek
- Auto: Duża Dacia :)
- Polubił: 139 razy
- Polubione posty: 208 razy
Ilu jeszcze ostrzeżeń potrzebujesz, żeby zrezygnować z wyjazduremek pisze:same nieszczęścia nawiedzają w tym roku Australię.
"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
nie napisałem że wszystkie tylko same :pWiS pisze: rosiak, no ale skoro WSZYSTKIE nieszczęścia - to on TEŻ musi
zostanę chwilę w tej strefie czasowej, żeby przypilnować czy tu się rozmawia o
Subaru
, czy o jakichś europejskich wyrobach autopodobnych Re: Coś niedobrego
danikl, to juz ten wiek, przyzwyczajaj sie 
https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
So What!, w którym to wieku? Z opisu wnioskuję, że póki co żyję, ale nie wiem czy panikować w razie poprawy 
- danikl
- 6 gwiazdek
- Auto: Muł, truposz i czerwone włoskie półwytrawne
- Polubił: 111 razy
- Polubione posty: 176 razy
Piter 35 pisze:danikl, to juz ten wiek, przyzwyczajaj sie
No właśnie coś mi cięzko to idzie ,mam się poddac bez walkiSo What! pisze:danikl, w pewnym wieku jak Cię nic nie boli, to znaczy, że nie żyjesz
Laski na razie nie kupuję (będę twardy )
danikl, jeśli walką nazywasz narzekanie, że coś Cię łupie w krzyżu, to sugeruję poddanie się bez walki. 
czarne jest piękne...
- KonSTi
- 3 gwiazdki
- Auto: Rarrrr!
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Śnieżyca za oknem, zjadłam 3 tabliczki czekolady popchnęłam litrem coli i nadal nie mogę podnieść się z łóżka. 
...chyba już nigdy się nie podniosę, jak tak dalej pójdzie.
...chyba już nigdy się nie podniosę, jak tak dalej pójdzie.
In the end,it's not the years in your life that count.It's the life in your years.

Nie martw się. Wróci.
Może z brazylijską pomocą domową...
Może z brazylijską pomocą domową...
Death ain't nothin' but a heartbeat away...
- KonSTi
- 3 gwiazdki
Dzięki Bilex.
Mścisz się za to że cie objechałam na Nurburgringu?
P.S nie martwie sie o brazylijską pomoc, niech będzie.Moga być nawet dwie tylko niech już wróci.

Mścisz się za to że cie objechałam na Nurburgringu?
P.S nie martwie sie o brazylijską pomoc, niech będzie.Moga być nawet dwie tylko niech już wróci.
In the end,it's not the years in your life that count.It's the life in your years.

Chciałem przypomnieć, że jechałem w drugą stronę... 
Death ain't nothin' but a heartbeat away...
- KonSTi
- 3 gwiazdki
A widzisz nie dość, że uniknęłam zderzenia czołowego to nawet pod ogromną presją, i ze świadomościa twoich niecnych zamiarów i czując twój złowieszczy oddech na plechach,udało mi sie dojechać do mety.
i udało mi się ocalić mojego czarnego subaraka przed twoim brzydkim evo.ZDRAJCO!!!!!!!

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Pojechał szukać swoich korzeniKonto usunięte pisze:A to mały gdzieś wyjechał?
https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
No ma przywieść dwie , trzy małolatki iBilex pisze: Może z brazylijską pomocą domową...![]()
Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...