Oczywiście o IpadzieKonto usunięte pisze: Straciłem orientację czy mówimy o iPhone czy iPadzie

Telefon, jakoś z androidowskim systemem mi odpowiada

Oczywiście o IpadzieKonto usunięte pisze: Straciłem orientację czy mówimy o iPhone czy iPadzie
to bez sensu trochę. Najlepiej by było albo oba Apple albo Android.Piter 35 pisze: Oczywiście o Ipadzie
Telefon, jakoś z androidowskim systemem mi odpowiada
tylko masz wygodę. Jeden system, ładnie się synchronizuje. Te same usługi, aplikacje kupujesz raz....Azrael pisze: Z drugiej strony znam ludzi któzy nie są fanbojami którzy mówią że iPhone nie jest fajny a iPad tak. Tablet Samsunga mi się średnio spodobał.
FUX,FUX pisze:Mi japko do gadania i jako komp spełnia oczekiwania.
Nie wiem, jak to wygląda przy programikach korporacyjnych typu apteki, NFZ, etc.
Koleś, który ma drukarnie wielkoformatową, dostała do jakiś ploterów czy innych cudów w gratisie japko, bo na windzie się maszyny krzaczyły....
Arno pisze: Ale są też takie zawody, w których bez Applea nie pojadziesz.
Np dźwięk cała branża hula na Macach. Co prawda są tacy, którzy twierdzą, że można nagrywać na ProTolsach na PCetach, ale ja tego jeszcze nie widział.Azrael pisze:Arno pisze: Ale są też takie zawody, w których bez Applea nie pojadziesz.
Jakie?
Arno pisze: Ale wy ofiary jesteście reklamy. Wydaje wam się, że szydząc z Apple'a jacyś lepsi jesteśta. A to gówno prawda, bo Samsung manipuluje wami tak samo. Co za różnica, która firma - jesteśm,y wszyscy na ich sznurku, przylepieni do marki, którą lubimy, czy mamy do niej zaufanie.