może powinieneś stać jakoś np. przy balkonie i zamarkować "papusianie" a kaczą pierś siuuup przez otwarte drzwiremek pisze:zamiast mózgu mam pierś z kaczki, bo to było ostatnie miejsce gdzie jeszcze mogłem wcisnąć obiad
Coś niedobrego
Re: Coś niedobrego
"Nim cokolwiek napiszesz, pomyśl o swojej matce. Czy byłaby dumna?"
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
Barthol, zwariowałeś? nieślubna teściowa zrobiła taką kaczkę, że zeżarłem aż mi pióra uszami wyszły.O 23 wciągałem podwójny obiad. Ja wiem, że nie wyglądam
Jabłek z tej kaczki bałem się ruszyć, bo jakbym dostał błonnika to byłoby mi głupio.
Nie wiem czy w jabłkach jest błonnik i sprawdzać tego nie będę. Poleżę se. Na jutro mam żurek, którego zeżarłem jakieś 20 kilo przez weekend.
Nie wiem czy w jabłkach jest błonnik i sprawdzać tego nie będę. Poleżę se. Na jutro mam żurek, którego zeżarłem jakieś 20 kilo przez weekend.
- danikl
- 6 gwiazdek
- Auto: Muł, truposz i czerwone włoskie półwytrawne
- Polubił: 111 razy
- Polubione posty: 176 razy
żurek o tak o tak jestem fanem żurku ,żurkaremek pisze:jutro mam żurek, którego zeżarłem jakieś 20 kilo przez weekend.
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
danikl, chętnie bym się podzielił ale jest tak dobry, że wciągnę te 8kg żurku z 2 litrowego słoika. Łyżka staje dęba.
Panie Prezesie ...remek pisze:zamiast mózgu mam pierś z kaczki...
Żurka, cholercia, zazdraszczam.
Walcz z globalnym ocipieniem - zjedz ekologa.
- danikl
- 6 gwiazdek
- Auto: Muł, truposz i czerwone włoskie półwytrawne
- Polubił: 111 razy
- Polubione posty: 176 razy
Żeby Ci kiełbasa stanęła w gardle a boczek utkwił między zębamiremek pisze:danikl, chętnie bym się podzielił ale jest tak dobry, że wciągnę te 8kg żurku z 2 litrowego słoika. Łyżka staje dęba.
Smacznego
a ja sobie właśnie błonnik wziąłem na trawienie.. Ale jestem w domu i mi nie głupio.. nawet bez dodatkowych jabłekremek pisze: Jabłek z tej kaczki bałem się ruszyć, bo jakbym dostał błonnika to byłoby mi głupio.
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
Jest wśrod nas wielu młodych lub średnio wiekiem zaawansowanych kolegów.
Z pewnością ci a także ich rodzice nie raz słyszeli w dubbingu głos Ryszarda Nawrockiego. Np. Królik z Kubusia Puchatka,
Iago w Aladynie.
Niestety odszedł.
http://pl.wikipedia.org/wiki/Ryszard_Nawrocki
Z pewnością ci a także ich rodzice nie raz słyszeli w dubbingu głos Ryszarda Nawrockiego. Np. Królik z Kubusia Puchatka,
Iago w Aladynie.
Niestety odszedł.
http://pl.wikipedia.org/wiki/Ryszard_Nawrocki
Ocieplenie klimatu zabije nas kosztami ogrzewania.
szlak fatalna wiadomość strasznie lubiłem jego głos 
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 
- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
remek, leon, danikl,
jakby nam EU żurek zabrała to bym napadł na Brukselę. Żurek jest to co ja w żarełku kocham najmocniej. No normalnie, go kocham, tego żurka
Pozdrawiam
Grzegorz
jakby nam EU żurek zabrała to bym napadł na Brukselę. Żurek jest to co ja w żarełku kocham najmocniej. No normalnie, go kocham, tego żurka
Pozdrawiam
Grzegorz
Brak podpisu.
w chlebie, z białą kiełbasą i jajkiem 
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
remek pisze:danikl, chętnie bym się podzielił ale jest tak dobry, że wciągnę te 8kg żurku z 2 litrowego słoika. Łyżka staje dęba.
tak, danikl zazdrości, bo przez święta tylko 3 talerze zjadł ... i nie dostał na wynos.
Nam chodzi o odgłos wydany paszczą.
– Patataj... Patataj... Patataj...
– Patataj... Patataj... Patataj...
weekend majowy za pasem, ładne Słoneczko świeci... po kiego grzyba ktoś mi w tył wjeżdżał?
Mocno nie jest, no ale sam fakt problemu itp... Ciekawe, na ile wycenią... 
eMTi, no to pech, wyrazy 
Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
dzięki za współczucie.. No nic, póki rzeczoznawca tego nie obejrzy, to nie ma co tragizować.. Ale jak mi to jakoś szitowo wyceni, to się wkurzę...
- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
eMTi pisze: weekend majowy za pasem, ładne Słoneczko świeci... po kiego grzyba ktoś mi w tył wjeżdżał?
Oł szit...nie wiedziałem wcześniej...smutek
Nie martw, tego rzeczoznawcę, jak żle wyceni to my go killim
Pozdrawiam
Grzegorz
Brak podpisu.
no chyba tak
Ma 4 dni robocze, więc albo jutro, albo poniedziałek, albo środa lub czwartek..
Niezłą ironią jest to, że laska miała tablice z numerem 0555R
a jak się spytałem, czy ma jakąś kartkę, to wyciągnęła z portmonetki 4 (!) różne puste formularze wypadkowe
Niezłą ironią jest to, że laska miała tablice z numerem 0555R
a jak się spytałem, czy ma jakąś kartkę, to wyciągnęła z portmonetki 4 (!) różne puste formularze wypadkowe
eMTi, współczuję. I niestety czeka Cię walka z ubezpieczalnią... 
Biuro pomocy poszkodowanym w wypadkach drogowych RES - http://www.odszkodowania-res.pl
a tam od razu walka.. jak zaczną kręcić nosem, to polecę bezgotówkowo i będę miał wszystko gdzieś... będzie się martwił warsztat
eMTi, o qrcze współczuję 
https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
Można by podejrzewać moją szanowną małżonkę z rozpędueMTi pisze: 0555R
Na szczęście ma alibi
Tak mi się jakoś skojarzyło...
Death ain't nothin' but a heartbeat away...