Witam
Kupiłem 2 dni temu Subaru Imprezę GT 1998 r fajne autko nie mogę się nacieszyć tylko dziś trochę ostrzej polatałem i zaczeła temperatura wody iść do góry wystraszyłem się i zgasiłem auto i poczekałem trochę Na zapłonie był właczony wentylator pojechałem dalej znów temp rosła włączyłem ogrzewanie i na full wentylator spadło ale tylko na chwile co to za objawy ?? nie chcem myśleć czy to może uszczelka pod głowicą ?
czy inna sprawa szuakałem na forum nie mogłem odnaleść tematu proszę o podpowiedz POZDRAWIAM
Wysoka temperatura wody
Regulamin forum
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
Re: Wysoka temperatura wody
zacznijbogdan77 pisze: nie chcem myśleć czy to może uszczelka pod głowicą ?
bogdan77, polecam lekturę -> http://forum-subaru.pl/bb3/viewtopic.php?f=3&t=1187
ale, tak jak napisał Kubik1 możesz spodziewać się problemów z uszczelką.
ale, tak jak napisał Kubik1 możesz spodziewać się problemów z uszczelką.
czarne jest piękne...
-
impreza555
- 1 gwiazdka
- Auto: subaru impreza gt
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
chyba sprzedający o czymś nie powiedział ci
to auto jest ciężko zagrzać pod czerwone pole chyba że na torze

to auto jest ciężko zagrzać pod czerwone pole chyba że na torze
-
tomunia
- 0 gwiazdek
- Auto: Ostatni z Foresterów, ktory nie przeleciał Brooke.
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
miałem podobne objawy - można było przejechac okolo 70 km i temp szła ostro w górę zapalał sie check engine i trzeba było odczekac az calkowicie ostygnie i znow 70 km i tak w kółko
przyczyna była zatkana chłodnica nie wiem ile nowa , ja za czyszczenie zapłaciłem 180pln i śmigam do dzisiajjak rozwiazesz problem daj znac co było - przyda sie dla potomnych
przyczyna była zatkana chłodnica nie wiem ile nowa , ja za czyszczenie zapłaciłem 180pln i śmigam do dzisiajjak rozwiazesz problem daj znac co było - przyda sie dla potomnych
Zdecydowanie odmawiam walki na rozum z kimś nieuzbrojonym.