[P] Przygarnę maluszka
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
[P] Przygarnę maluszka
Jakoś się tak stało, że rad byłbym za jakąś symboliczną sumę*/flaszkę zostać posiadaczem Fiata 126p czy czegoś podobnego pokroju. Proszę, dajcie znać, jeśli coś wiecie w temacie :) Wygląd raczej obojętny, ważne aby był w miarę sprawny technicznie.
*) symboliczna suma raczej poniżej "nic do Subaru" ;)
Re: [P] Przygarnę maluszka
Może trudno w to uwierzyć, ale często można otrzymać maluszka w prezencie, znam z autopsji.
-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Ja nie wiem czy to doby pomysł, tak Ci tego maliszka dawać. Aż strach pomyśleć jakie ty zbereźne rzeczy będziesz z nim robił. 

- Tomasz_555
- 2 gwiazdki
- Auto: Impreza 2.0RC Type-N/A MY07
- Polubił: 0
To przede wszystkim szukaj zdrowej budy bo inaczej Ci się rozejdzie z tą 900tką :)Bergen pisze:Mam w piwnicy dziewięćsetkę z Seicento...
mam do sprzedania idealnego maluszka 93 po moim dziadku, sam miałem coś z nim robić, ale kompletny brak czasu i funduszy mnie ogranicza.
tylko, że za darmo raczej nei chce go oddać
40k przelotu,
buda igła, 0 rdzy, biały
w środku/silnik/technicznie wszystko super,
ale jak chcesz robić słopy, dobra baza to podstawa... wiem z autopsji i lepiej zainwestować pare setek niż rzeźbić w kupie za darmo :)
tylko, że za darmo raczej nei chce go oddać
40k przelotu,
buda igła, 0 rdzy, biały
w środku/silnik/technicznie wszystko super,
ale jak chcesz robić słopy, dobra baza to podstawa... wiem z autopsji i lepiej zainwestować pare setek niż rzeźbić w kupie za darmo :)
.
rasputin, motyw jest taki, że ja teraz nie mogę sobie pozwolić za bardzo na wydatki, bo już ich trochę mam. Może w przyszłości?
Anyway, podaj cenę na PW i może jeszcze jakieś foty.
Anyway, podaj cenę na PW i może jeszcze jakieś foty.
- pablonas
- 5 gwiazdek
- Auto: Zielone z turbinom i srebrne też z turbinom
- Polubił: 1 raz
Bergen, A może chcesz kupić Fiata 127
Na wypasie
Ma wstawioną klatkę z rur bezszwowych zbudowaną zgodnie z zał. J , buda po remoncie blacharskim. Do tego dwa silniki (903 ccm3) dwie skrzynie (4 i 5) i reszta gratów potrzebna do złożenia tego w całość... bo nie jeździ. Nie było kiedy dokończyć :(

Bergen pisze: Jakoś się tak stało, że rad byłbym za jakąś symboliczną sumę*/flaszkę zostać posiadaczem Fiata 126p czy czegoś podobnego pokroju. Proszę, dajcie znać, jeśli coś wiecie w temacie :) Wygląd raczej obojętny, ważne aby był w miarę sprawny technicznie.
chcesz to mam Malucha po moim dziadku: 1 wlasciciel, 89' 23kkm przebiegu

Pozdrawiam
Marcin
Marcin
lol garażowane i gnije pod garażem
nie no poważnie im więcej wygnije tym będzie lżejszy

deLux pisze: ol garażowane i gnije pod garażem
chyba latwo sie domyslec sensu, czyz nie ?
Pozdrawiam
Marcin
Marcin