Kupiony w Szwajcarii z uszkodzoną karoserią (po gradobiciu), dokładna zdjęcia auta przed naprawą i po można zobaczyć tu: https://www.facebook.com/media/set/?set ... 277&type=3 (profil komisu w którym go rok temu kupiłem)
Podczas pobytu u mnie:
auto dostało instalacje LPG (by Jako, wg numeru VIN -JF1SG5LW46G083467 - auto ma gniazda zaworowe przystosowane do montażu LPG - taką informację dostałem na kropce) i przejechało na niej ok 30 tys km (obecny przebieg to ok 201 tys),
w tym czasie zostały wymienione
- jakieś tuleje w zawieszeniu (nie pamietam tam dokładnie co ale mogę sprawdzić)
- oleje w dyfrze i skrzyni,
- wyregulowane luzy zaworowe (w Józefowie)
- oraz wymieniłem sprzęgło /komplet/(w lutym),
- oczywiście małe przeglądy (filtry. olej silnikowy) były robione o czasie (kolejny za ok 4 tys km)
- dodam że SLSy wydają się być ok, nie pocą się, auto nie "siedzi tyłem", podczas ostatniej kontroli Jarek z Józefowa twierdził że są OK
Auto posiada pełną dokumentację (książka serwisowa dokumentująca historię auta w szwajcarii oraz przeglądy w PL za mojej kadencji, dokumentacja LPG, homologacja butli etc...), do tego dwa komplety opon (letnie Uniroyal RainExpert XT o przebiegu ok 9 tys km oraz zimowe Falken - nie pamiętam jakie bo już założyłem letnie :/ o przebiegu ok 13 tys km /do sierpnia ubiegłego roku jeździłem na Yokohamach na których forek przyjechał ze szwajcarii/) oraz pełnowymiarowe koło zapasowe (trzymane w piwnicy bo szkoda mi miejsca w bagażniku)
Wizualnie stan auta się nie zmienił, lakier w doskonałym stanie, wnętrze - jak na ten przebieg - naprawdę nie jest zniszczone.
Wszystko działa, tydzień temu auto zaliczyło przegląd (bez uwag!) a przy zmianie opon sprawdzone zostało zawieszenie (wszystko OK)
Oczywiście zgadzam się na sprawdzenie auta w dowolnym warsztacie (byle na terenie Warszawy)
Cena jaka mnie interesuje to 36 tys pln, myślę że jak za tak zadbane auto (przeglądy, nowe sprzęgło,zdjęcia sprzed naprawy karoserii etc...) z jasną historią jest to uczciwa propozycja.
Jako że chcę auto sprzedać a nie sprzedawać jestem skłonny do rozsądnej negocjacji.
Zainteresowanych zapraszam na PW lub tel: 601 07 80 06 (Marcin), auto można oglądać w Warszawie na Grochowie :)
Ogłoszenie wystawiam póki co tylko tu i na kropce :)
Ze sprzedażą - póki nie znajdę outbacka dla siebie - mi się jakoś szczególnie nie spieszy :)