kupię nakładkę progową do gt

kupię / sprzedam / zamienię / wymienię /dam / nie dam
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
ODPOWIEDZ
mOOmin
0 gwiazdek
Polubił: 0
Polubione posty: 0

kupię nakładkę progową do gt

Post 5 kwie 2013, o 22:45

Witam,

w ciągu dalszym potrzebna mi jest nakładka progowa najlepiej tylna lewa ale komplet też kupie. Poprzedni sprzedawca mnie oszukał więc przedpłata nie wchodzi w ogóle w grę:/ oczywiście do imprezy gt95 bo zapomniałem dopisać:D

pozdro

ryjeks
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: mat

Re: kupię nakładkę progową do gt

Post 6 kwie 2013, o 10:56

Ja mam cały komplet do Imprezy GT 99/00 ale to chyba powinno pasować :roll:
Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty – dla szybkich kierowców. Colin McRae

mOOmin
0 gwiazdek

Post 6 kwie 2013, o 12:25

ryjeks pisze:Ja mam cały komplet do Imprezy GT 99/00 ale to chyba powinno pasować :roll:

tam są chyba 1 częściowe? ale to w sumie mi obojętne...powinny pasować...po ile taka przyjemność

ryjeks
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: mat

Post 6 kwie 2013, o 13:51

PW :arrow:
Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty – dla szybkich kierowców. Colin McRae

kowalowal
Awatar użytkownika
0 gwiazdek
Auto: si gt 2000

Post 6 kwie 2013, o 16:10

Wszystkie Imprezy GC mają takie same nakładki

mOOmin
0 gwiazdek

Post 8 kwie 2013, o 16:53

kowalowal pisze:Wszystkie Imprezy GC mają takie same nakładki
dzięki za sprostowanie:)

MichallD
Awatar użytkownika
4 gwiazdki
Auto: FXT 2.5 MY06 AT, Yamaha MT-07

Post 8 kwie 2013, o 22:28

Mam komplet w srebrnym kolorze, kod 406.
Obrazek

loslukasos
1 gwiazdka
Auto: GT
Polubił: 2 razy

Post 9 kwie 2013, o 13:03

mOOmin - zapytaj użytkownika seba560 - brałem od niego niedawno prawą stronę więc może miał komplet

mOOmin
0 gwiazdek

Post 9 kwie 2013, o 20:52

loslukasos pisze:mOOmin - zapytaj użytkownika seba560 - brałem od niego niedawno prawą stronę więc może miał komplet

dzięki...temu własnie użytkownikowi przesłałem siano i nic nie dostałem w zamian!!!

loslukasos
1 gwiazdka
Auto: GT
Polubił: 2 razy

Post 9 kwie 2013, o 23:14

mOOmin pisze:
loslukasos pisze:mOOmin - zapytaj użytkownika seba560 - brałem od niego niedawno prawą stronę więc może miał komplet

dzięki...temu własnie użytkownikowi przesłałem siano i nic nie dostałem w zamian!!!
a długo czekasz? Do mnie towar szedł nawet tydzień bo wysyłany był pocztą (też momentami miałem obawy że wtopiłem - szczególnie przy pierwszych zakupach, ale zawsze wszystko doszło)

mOOmin
0 gwiazdek

Post 10 kwie 2013, o 11:49

loslukasos pisze:
mOOmin pisze:

a długo czekasz? Do mnie towar szedł nawet tydzień bo wysyłany był pocztą (też momentami miałem obawy że wtopiłem - szczególnie przy pierwszych zakupach, ale zawsze wszystko doszło)
mnie po prostu oszukał...jak rozmawiałem z nim to non stop coś dziwnego wymyślał i się wykręcał...towar już idzie prawie 2 m-c:) więc tak naprawdę nie idzie...dobrze że przynajmniej dużo nie straciłem ale nauczkę mam na przyszłość.

MichallD
Awatar użytkownika
4 gwiazdki
Auto: FXT 2.5 MY06 AT, Yamaha MT-07

Post 10 kwie 2013, o 12:25

mOOmin za 250 mam komplet tak jak pisałem wyżej.

A co do kolegi seba560, przerabiałem z nim to samo rok temu, ale napisałem że mój szwagier ma blisko do Piaseczna i od razu zwrócił kasę :) też czekałem ponad 2 miechy.
Obrazek

mOOmin
0 gwiazdek

Post 10 kwie 2013, o 16:32

MichallD pisze:mOOmin za 250 mam komplet tak jak pisałem wyżej.

A co do kolegi seba560, przerabiałem z nim to samo rok temu, ale napisałem że mój szwagier ma blisko do Piaseczna i od razu zwrócił kasę :) też czekałem ponad 2 miechy.

250 trochę dużo jak chodzą po 120:/ przynajmniej te czarne do GT95...poszperam jeszcze troche...a nóż ktoś znowu rozbije jakąś wannę( co oczywiście nikomu nie życzę) i będzie wysyp części:D

ODPOWIEDZ