uszczelki Impreza GC8 coupe

Pytania i problemy techniczne związane z Subaru. Trytytki, śrubki i inne tematy dla maniaków niszczenia żelastwa ;-)
Regulamin forum
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
ODPOWIEDZ
tamer9
Awatar użytkownika
0 gwiazdek
Auto: Subaru Impreza GC8 type r
Polubił: 0
Polubione posty: 0

uszczelki Impreza GC8 coupe

Post 6 lip 2013, o 10:54

Mój type r właśnie jest na kuracji odmładzającej u blacharza i przy tej okazji zastanawiam się, czy nie wymienić uszczelek (szyby, drzwi, klapa bagażnika). Orientuje się ktoś, czy takie uszczelki są jeszcze gdzieś do dostania i jakie to są orientacyjnie koszty?

dzixd
Awatar użytkownika
Moderator działu
Auto: Legacy IV "prawie spec b h6", legacy II 2.2, 2xLegacy III 2.5 MY99, Impuls - Legacy IV H6 5EAT LPG
Polubił: 9 razy
Polubione posty: 307 razy

Re: uszczelki Impreza GC8 coupe

Post 6 lip 2013, o 11:44

tamer9 pisze:Mój type r właśnie jest na kuracji odmładzającej u blacharza i przy tej okazji zastanawiam się, czy nie wymienić uszczelek (szyby, drzwi, klapa bagażnika). Orientuje się ktoś, czy takie uszczelki są jeszcze gdzieś do dostania i jakie to są orientacyjnie koszty?
Zapytaj w ASO :mrgreen:
Jeździć nie umiem, ale się staram :mrgreen:
Naprawiać też nie umiem, ale się staram.
Konto usunięte pisze:
29 gru 2018, o 17:15
masz dobre serducho i ostrego pierdolca :lol: :thumb:
Obrazek

tamer9
Awatar użytkownika
0 gwiazdek
Auto: Subaru Impreza GC8 type r
Polubił: 0
Polubione posty: 0

Post 7 lip 2013, o 16:15

dzixd pisze:
tamer9 pisze:Mój type r właśnie jest na kuracji odmładzającej u blacharza i przy tej okazji zastanawiam się, czy nie wymienić uszczelek (szyby, drzwi, klapa bagażnika). Orientuje się ktoś, czy takie uszczelki są jeszcze gdzieś do dostania i jakie to są orientacyjnie koszty?
Pytałem, ten model nie był sprzedawany na Europę, więc nawet za bardzo nie mają dokumentacji, a ta co jest w centrali to tylko podobno po japońsku ;)

dzixd
Awatar użytkownika
Moderator działu
Auto: Legacy IV "prawie spec b h6", legacy II 2.2, 2xLegacy III 2.5 MY99, Impuls - Legacy IV H6 5EAT LPG
Polubił: 9 razy
Polubione posty: 307 razy

Post 7 lip 2013, o 17:56

tamer9 pisze:
dzixd pisze:
Pytałem, ten model nie był sprzedawany na Europę, więc nawet za bardzo nie mają dokumentacji, a ta co jest w centrali to tylko podobno po japońsku ;)
To może poszukaj na forach z Wielkiej Brytanii, tam pewno trochę Type R jeździ...

Zawsze można zacząć naukę Japońskiego :giggle:
Jeździć nie umiem, ale się staram :mrgreen:
Naprawiać też nie umiem, ale się staram.
Konto usunięte pisze:
29 gru 2018, o 17:15
masz dobre serducho i ostrego pierdolca :lol: :thumb:
Obrazek

ODPOWIEDZ