Sprzedam Forester Sturbo

kupię / sprzedam / zamienię / wymienię /dam / nie dam
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
ODPOWIEDZ
Figo
2 gwiazdki
Auto: Tribeca b9/forester 20XT
Polubił: 0
Polubione posty: 0

Sprzedam Forester Sturbo

Post 14 wrz 2013, o 15:10

W związku z chęcią zakupu WRX-a mój forek szuka nowego domu!!!!
Witam, forek sturbo+ gaz rok 1999 kolor srebrny przebieg 220 tys (chyba) bo caly czas mam licznik dzienny. Wady: 1) reduktor gazu chyba juz skonczyl swój zywot, działa ale Jako stwierdził ze wymaga reanimacji 2) hamulunek reczny wymaga pieszczot. To tyle co mu dolega mechanicznie Estetyka: 1)malowany przedni prawy błotnik (poprzedni właściciel) 2)tylny zderzak ucirpiał w zimę (kobieta zapomniała którym pedałem się hamuje)i klapa bagażnika którą malowałem 3)brak przedniego lewego sprysku na lampe, efekt zimowej zabawy ZALETY: 1)okolo czerwca 2012 - wymiana kompletu hamulców z przodu (Pit Stops Łukasz Zoll) - wymina wiskozy (bolało finansowo) ale jest nowa i oryginalna - kompletne sprzeglo - wszystkie oleje i filtry (motul 300v) (Zbyszek ul. Bajeczna) - wtryski gazu i regulacja ( Jako) 2)luty 2013 - regulacja zaworów - rozrząd -uszczelniacze ( wszystkie ) - sonda - świece - czujniki wału i wałka - oleje i filtry ( Kornecki Auto Sport ) Klima, szyber sprawny, roleta jest. Obecnie auto jest pomalowane PlastiDip” ORANGE” a dach i wlot na czarno, tylny stabilizator od WRX-a. Jako bonus w cenie auta zmiana koloru nadwozia GRATIS!!! Generalnie auto pomijając te wady które wymieniłem jest w stanie super, i pewnie bym go nie sprzedawał gdyby nie chęć posiadania WRX-a. Cena 16500 pln do negocjacji .Wszystkie dodatkowe info na tel. 605-86-56-17 RADEK. Ewentualnie zamienie na impreze n/a do 6000 pln na czas przejściowy.
Link do zdjęć
https://picasaweb.google.com/Kasia1801/ ... directlink

dzixd
Awatar użytkownika
Moderator działu
Auto: Legacy IV "prawie spec b h6", legacy II 2.2, 2xLegacy III 2.5 MY99, Impuls - Legacy IV H6 5EAT LPG
Polubił: 9 razy
Polubione posty: 307 razy

Re: Sprzedam Forester Sturbo

Post 14 wrz 2013, o 16:25

Figo pisze:W związku z chęcią zakupu WRX-a mój forek szuka nowego domu!!!!
Witam, forek sturbo+ gaz rok 1999 kolor srebrny przebieg 220 tys (chyba) bo caly czas mam licznik dzienny. Wady: 1) reduktor gazu chyba juz skonczyl swój zywot, działa ale Jako stwierdził ze wymaga reanimacji 2) hamulunek reczny wymaga pieszczot. To tyle co mu dolega mechanicznie Estetyka: 1)malowany przedni prawy błotnik (poprzedni właściciel) 2)tylny zderzak ucirpiał w zimę (kobieta zapomniała którym pedałem się hamuje)i klapa bagażnika którą malowałem 3)brak przedniego lewego sprysku na lampe, efekt zimowej zabawy ZALETY: 1)okolo czerwca 2012 - wymiana kompletu hamulców z przodu (Pit Stops Łukasz Zoll) - wymina wiskozy (bolało finansowo) ale jest nowa i oryginalna - kompletne sprzeglo - wszystkie oleje i filtry (motul 300v) (Zbyszek ul. Bajeczna) - wtryski gazu i regulacja ( Jako) 2)luty 2013 - regulacja zaworów - rozrząd -uszczelniacze ( wszystkie ) - sonda - świece - czujniki wału i wałka - oleje i filtry ( Kornecki Auto Sport ) Klima, szyber sprawny, roleta jest. Obecnie auto jest pomalowane PlastiDip” ORANGE” a dach i wlot na czarno, tylny stabilizator od WRX-a. Jako bonus w cenie auta zmiana koloru nadwozia GRATIS!!! Generalnie auto pomijając te wady które wymieniłem jest w stanie super, i pewnie bym go nie sprzedawał gdyby nie chęć posiadania WRX-a. Cena 16500 pln do negocjacji .Wszystkie dodatkowe info na tel. 605-86-56-17 RADEK. Ewentualnie zamienie na impreze n/a do 6000 pln na czas przejściowy.
Link do zdjęć
https://picasaweb.google.com/Kasia1801/ ... directlink
ładniusi :thumb:
Jeździć nie umiem, ale się staram :mrgreen:
Naprawiać też nie umiem, ale się staram.
Konto usunięte pisze:
29 gru 2018, o 17:15
masz dobre serducho i ostrego pierdolca :lol: :thumb:
Obrazek

Figo
2 gwiazdki

Post 14 wrz 2013, o 16:58

dzięki kolego

WRC fan
Awatar użytkownika
Moderator
Polubił: 8 razy
Polubione posty: 10 razy

Post 15 wrz 2013, o 13:49

Fajny :thumb: Nie chce ktos mojego Leona ? :giggle:

Figo
2 gwiazdki

Post 15 wrz 2013, o 15:03

WRC fan pisze:Fajny :thumb: Nie chce ktos mojego Leona ? :giggle:
Lubię go bardzo

KamilP
Awatar użytkownika
4 gwiazdki
Auto: FXT MY04, MX-5 Miracle MY00

Post 15 wrz 2013, o 16:00

Figo, jak ten caly Plasti dip sie generalnie trzyma?

Figo
2 gwiazdki

Post 15 wrz 2013, o 16:41

Zacząłem to robić zarobkowo, jak auto jest dobrze przygotowane to jest super. Zony XT jest teraz piękny i niebieski:-)

szewer
0 gwiazdek

Post 15 wrz 2013, o 16:52

Można to zdjąć bez śladu na lakierze?

Figo
2 gwiazdki

Post 15 wrz 2013, o 20:37

Bez żadnych uszkodzeń czy kleju który zostaje po oklejaniu folja

krzysiek555
1 gwiazdka
Auto: XV, STi gc8

Post 15 wrz 2013, o 20:40

Plastidip występuje tylko w wersji mat, czy są też odcienie z połyskiem? Czy pokrywa się matem, a później na to coś bezbarwnego z połyskiem?
Obrazek

Figo
2 gwiazdki

Post 15 wrz 2013, o 21:45

Bezprawny idzie na mat , ale jest kiepski, i po co to robić ? Jak chcesz połysk zostań przy swoim

Figo
2 gwiazdki

Post 16 wrz 2013, o 20:45

Figo
2 gwiazdki