[S] Fotele z Imprezy MY97 NA LHD

kupię / sprzedam / zamienię / wymienię /dam / nie dam
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
ODPOWIEDZ
BelegUS
2 gwiazdki
Auto: CXW
Polubił: 0
Polubione posty: 0

[S] Fotele z Imprezy MY97 NA LHD

Post 21 wrz 2013, o 18:20

Siemanko!

Po wymianie foteli w moim NA, został mi seryjny "wypoczynek". Teoretycznie miałem sobie zrobić fotel do komputera, ale może komuś się bardziej takowe przydadzą:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Fotele kompletne, z szynami, EU. Brakuje w nich na ten moment tylko plastikowych rączek do regulacji (brakowało mi w kubełkach), ale jak mi tylko doślą to wrócą na swoje miejsce.

Stan tapicerki dobry - kierowca jest mocniej wysiedziany i ma jedno małe przetarcie, które widać na zdjęciu, poza tym - dbam o Imprezę, więc jest OK :) Kierowca ma regulację głębokości na pokrętło i pochylenia na dźwignię, pasażer tylko pochylenia na dźwignię - czyli seria :)

Idealne, gdyby ktoś chciał sobie przełożyć kubełki z GC przybyłego z JDM'u/UK :) Albo gdy ktoś ma zmęczony wypoczyn, albo brzydką tapicerkę z przed-przedlifta ;)

Cena: 100zł + koszta wysyłki (odbiór osobisty w Żywcu, lub wysyłka 2x kurier superpaczki - łącznie z pakowaniem jakieś 40zł).

Skłonny jestem cenę negocjować, lub przyjąć w rozliczeniu jakiś inny ciekawy fant :)

ODPOWIEDZ