Witam.
Chodzi o Imprezę z 2009r 2.0 150KM 4x4 skrzynia manualna, wersja z ksenonami i wielofunkcyjną kierownicą.
Mam mały problem z jedną wiązką, jest ona przecięta i brakuje jej części. Zlokalizowaną jest pod lewym kierunkiem obok zbiornika spryskiwaczy na którym z tego co widzę mocowany jest jakiś przekaźnik/czujnik od niej (którego też nie mam). Wiązka ma 5 kabli, 2 grubsze o średnicy około 1,5mm i 3 cienkie o średnicy 0,8-1,0mm (grubsze to 2 żółte z czego jeden idzie w stronę spryskiwacza lamp a drugi również żółty ale z czarnym paskiem na boku, on jak i pozostałe 3 cienkie idą w stronę powiedzmy kierowcy - środka auta; 3 cienkie to: niebieski z czarnym paskiem, zielony z niebieskim paskiem i brązowy z białym paskiem). Problem mam taki, że nie mam w ogóle świateł pozycyjnych, mijania z przodu i z tyłu inne czyli np. kierunki działają. Jak ten cienki brązowy kabel z białym paskiem zatknę do masy to włączają się wycieraczki samochodu, podejrzewam że ma to coś wspólnego. Podejrzewam, że jest to spowodowane tą wiązką. Może ktoś ma wiedzę i podpowie czego tam brakuje, co to może być.
Od czego to wiązka
Regulamin forum
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania