Szybkie pytanko,
jako, ze chyba przeplywomierz mi zdycha (bez check engine niestety - wiec na 100% pewnosci nie mam) postanowilem go wymienic. Zastanawia mnie jedna rzecz - w Polsce do mojego wrxa 2.0t '04 kosztuje on ok 900PLN, podczas, gdy zamienniki Denso czy Delphi w sklepach czy na ebay'u w USA kosztuja (bez ekstremow po $50) ok $100 + koszt przesylki (kilkanascie $). Czy ktos moze mi wyjasnic skad ta roznica? Czy te zamienniki sa ok czy dac sobie spokoj?
Dzieki z gory!
Pzw,
MCC
przeplywomierz - WRX
Regulamin forum
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
Re: przeplywomierz - WRX
Zamiennik Denso made in japan kosztuje w Polsce 500zł. Nawet znajdzie się za 350zł, ale średnio zaufanej firmy.
vel misza, Pozdrawiam!
- cyqan
- 5 gwiazdek
- Auto: była Impreza, jest Evo, jest ok
- Polubił: 0
- Polubione posty: 4 razy
Kup sprawną używkę za 150zł i nie wydziwiaj. Przepływomierz to nie klocki hamulcowe
Jeśli masz sportowy filtr powietrza - wywal chwasta, żeby nie zniszczyć kolejnego przepływomierza, albo silnika

Jeśli masz sportowy filtr powietrza - wywal chwasta, żeby nie zniszczyć kolejnego przepływomierza, albo silnika
Dobra - zamawiam Delphi albo Denso w US, chyba, ze ktos wskaze mi cos bardziej zaufanego?
I z tego co widze zamiennik no-name da sie za $30 kupic - czyli mniej niz 100PLN...
kupilem taki cudak za grosze zobacze czy sie do czegos nadaje - pytanie - czy do wymiany musze odlczac aku aby wyresetowac ECU? Na jak dlugo?
Pzw,
MCC
Nie mam sportowego filtra i nie zamierzam - moze wymienie wklad na K&N?cyqan pisze: Jeśli masz sportowy filtr powietrza - wywal chwasta, żeby nie zniszczyć kolejnego przepływomierza, albo silnika
I z tego co widze zamiennik no-name da sie za $30 kupic - czyli mniej niz 100PLN...
kupilem taki cudak za grosze zobacze czy sie do czegos nadaje - pytanie - czy do wymiany musze odlczac aku aby wyresetowac ECU? Na jak dlugo?
Pzw,
MCC