Cześć, dla naprawdę zainteresowanych 790 88 37 22
http://www.flickr.com/photos/97243425@N ... 981930277/
cena 25tys
pozdrawiam
Tomasz
[S} Impreza WRX 02
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
-
majeszczak
- 1 gwiazdka
- Auto: Subaru Impreza STI JDM 96 | Subaru Impreza WRX JDM 02
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Re: [S} Impreza WRX 02
Cześć możesz coś więcej o nim napisać ?? Co było robione, co jest do zrobienia jak z rdzą itd. możliwe, że byłbym zainteresowany :)
widzialem go na zywo na rajdzie polski w tym roku - wtedy chyba tez go oglaszales. Najabrdziej podoba mi sie reklama na nim
Pzw,
MCC

Pzw,
MCC
-
majeszczak
- 1 gwiazdka
dbana, i traktowana z szacunkiem, do wymiany poduszki amortyzatorów z tyłu bo brzęczą czasami na "kocich łbach" (nie słychać normalnie), zawias, silnik, napędy w porządku, serwis bieżący robię w "rodzinnej" firmie, palonka-rally.pl , po za tym garażowana, nie palę, zderzak z przodu odnawiany średnio co roku, bo nie lubie zadrapań i obić. Moja od 2 lat, sprowadzona z francji. fajne Radio, .. i przykro mi ale cena bez kół, dwa komplety opon, i ładne felgi na zimę..
dorzucę, ten zderzak, ale w tej chwili założony oryginalny, bo ten zadrapała mi jakaś łajza na parkingu
i jeszcze kilka osób pyta :
180tys, wydech końcowy prodrive, zawór properfect, fajne radio do słuchania muzyki, a nie "łojenia" i tyle modyfikacji, celem było aby samochód został bezawaryjny i nie kręcony.

dorzucę, ten zderzak, ale w tej chwili założony oryginalny, bo ten zadrapała mi jakaś łajza na parkingu
i jeszcze kilka osób pyta :
180tys, wydech końcowy prodrive, zawór properfect, fajne radio do słuchania muzyki, a nie "łojenia" i tyle modyfikacji, celem było aby samochód został bezawaryjny i nie kręcony.
-
majeszczak
- 1 gwiazdka
-
majeszczak
- 1 gwiazdka