Witam.
Poszukuje klapy bagażnika do sedana bez spojlera lub tylko z tym dużym z światłem stop. Tylko w kolorze srebrnym.
Kupie klape bagaznika do Impezy GC Sedan
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Re: Kupie maske do Imprezy GT i klape bagaznika
Mam pytanie Panowie. Co sądzicie o tej masce http://allegro.pl/maska-przednia-subaru ... 12106.html ? Zdatna do użytku? Zauważyłem rdze na krawędzi i wgniotkę na środku. Ciekawi mnie dla czego środkowy wlot powietrza dzieli się od środka na dwa. To normalne? Aha i odnoszę wrażenie jak by coś wybuchło od środka bo osłona jest jakaś jakby przypalona i uwalona czymś pomarańczowym.
-
impreza555
- 1 gwiazdka
- Auto: subaru impreza gt
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
OK dzięki, a co z tym podzielonym dolotem. Nie powinien być jeden pojedynczy na intercooler?
jeden wlot jest na intercooler, drugi (ten mniejszy) jest do komina od turbo. pozdrawiam
Dzięki, faktycznie w przed liftach jest ten podwójny dolot i jeden rzeczywiście idzie gdzieś na bok rozumiem że do tego komina od turbo. I tu moje pytanie. A cóż to jest, po co i jak to działa.
Aha chyba już wiem. Przez ten otwór dostaje się powietrze chłodzące turbosprężarkę. Tak?
- Arti
- 6 gwiazdek
- Auto: GT Rally Car & STI GH
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Mam klapę bagażnika bez spojlera. Bez rdzy. Kolor zielony. Oddam po taniości.

Dzięki Arti za ofertę ale nie chce przemalowywać całej kalpy. Za duży koszt. Gdyby była srebrna bym brał od razu.