Witam.
Tak jak w temacie poszukuję samej kierownicy powietrza IC ( do skośnego IC) wraz z drugą częścią, która kieruje powietrze do osłony turbiny ( w polifcie było to już jako jedna część).
Jak ktoś potrzebuje, mogę się z moją dopłatą wymienić na poliftową kierownicę powietrza:)
Pozdrawiam Paweł
[K] Kierownicę powietrza do IC przedlift
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Re: [K] Kierownicę powietrza do IC przedlift
Mowa o GC8?
To co masz to seryjna blacha z guma do GT, czy cos pod wiekszy iC moze?
Pozdro
Goory
Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
To co masz to seryjna blacha z guma do GT, czy cos pod wiekszy iC moze?
Pozdro
Goory
Tak do GC8.
Założony był IC od STI (który też będzie na sprzedaż) ale czy sama kierownica jest większa to muszę sprawdzić
Mogę zrobić zdjęcia i podesłać.
Założony był IC od STI (który też będzie na sprzedaż) ale czy sama kierownica jest większa to muszę sprawdzić
Mogę zrobić zdjęcia i podesłać.
Zrob prosze. Szukam czegos lepiej dostosowanego do duzego IC w klasyku.

Tak to wygląda, więc to seria z gt99, nie wiem czy w klasykach wychodziło coś większego.
Pozostaje tylko dłubanie z newage'a (jeśli w ogóle jest taka możliwość), albo zakup customowej.