Pisałem o tym w dziale części, ale może ktoś sobie zrobi blachę w tym aucie.
Mam do sprzedania Forestera '98 (silnik EJ20J - 122KM), który byłby idealny jako dawca organów lub świetny dla jakiegoś fana blacharki.
Korozja zjadła fragment tylnego nadkola za mocowaniem amortyzatora, cały tył z lewej strony "wyłamał się", lekko opadł i jest przekoszony. Dotego jeszcze kilka wgnieceń i zadrapań.
W aucie silnik sprawny i dobry, zakładany i zagazowany w maju '13, razem z nowym rozrządem. Gaz w kole. Przebieg silnika szacuję na ok 200tyś km, z czego sam przejechałem ok 30tyś km przez ostatni rok. Wszystkie amortyzatory i sprężyny IronMan założone w styczniu '12. Chłodnica wymieniana w '10. W aucie hak wbity w dowód.
Opony w stanie złym, felgi w stanie średnim, katalizator "potłuczony", skopany mechanizm wycieraczek. Usterek trochę jest. Przegląd tylko do 29 maja br. Autem tym jeżdzę od 2009r. Zdecydowałem się na zakup nowszego modelu, do tego nie mam już zamiaru dokałdać.
VIN: JF1SF5LJ4WG017122
Chętnie sprzedam komuś, kto albo poradzi sobie z tą blacharką, albo skorzysta na części. Sprzedawać handlarzowi częściami za 2 tysiące nie mam zamiaru, jako sprawne auto za jakieś 9 nie mogę, ale rozsądną cenę chętnie przyjmę, szczególnie jeśli pójdzie w zafascynowane marką ręce. Przy sprzedaży wystawiam fakturę.
Kontakt najlepiej telefoniczny: 502 59 69 32
Forester'98, wystawię fakturę
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
- dzixd
- Moderator działu
- Auto: Legacy IV "prawie spec b h6", legacy II 2.2, 2xLegacy III 2.5 MY99, Impuls - Legacy IV H6 5EAT LPG
- Polubił: 9 razy
- Polubione posty: 307 razy
Re: Forester'98, wystawię fakturę
Może zamieść jakie zdjęcia 

Jeździć nie umiem, ale się staram 
Naprawiać też nie umiem, ale się staram.

Naprawiać też nie umiem, ale się staram.