Rocznik 2006/2007 z poduchami, tekstylne, idealne, szaro- czarne, bez plam, przetarc, itp.... kanapa + dwa przednie fotele, brak regulacji wysokości fotela kierowcy - dla jeźdźców do 180cm idealne!!! acz można sobie oczywiście założyć regulację z innego fotela...
cena za komplet do ustalenia, czekam na propozycje....
510 126 693
[S]Fotele WRX sedan Angol 06/07 idealne!!!!
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Re: [S]Fotele WRX sedan Angol 06/07 idealne!!!!
aj fuly adrestdand ju
end:
- foty będą dziś/jutro
- cena jak jasno i klarownie ujęte w przedmiotowym poście - do ustalenia czekam na propozycje, sam nie wiem ile to ma kosztować...
jeśli jednak instytucja Moderatora nie może z urzędu zaakceptować takiej postawy mojej - jako prostego usera - niech będzie 500zł do negocjacji

end:
- foty będą dziś/jutro
- cena jak jasno i klarownie ujęte w przedmiotowym poście - do ustalenia czekam na propozycje, sam nie wiem ile to ma kosztować...
jeśli jednak instytucja Moderatora nie może z urzędu zaakceptować takiej postawy mojej - jako prostego usera - niech będzie 500zł do negocjacji

to po prostu je kup.... Będzie Pan zadowolony
a serio to naprawdę superaśny stan, a co do ceny nie jestem do niej jakoś bardzo przywiązany:)
fotki wrzucę tu lub podeślę na maila - którego mi podasz - jutro:)

a serio to naprawdę superaśny stan, a co do ceny nie jestem do niej jakoś bardzo przywiązany:)
fotki wrzucę tu lub podeślę na maila - którego mi podasz - jutro:)
fotele nadal do zabranie, gotowe do montażu w EU - jedyny minus to brak regulacji wysokości co de facto nie jest jakimś wielkim problemem....
wisza sobie tu:
http://allegro.pl/fotele-i-kanapa-subar ... 66970.html
można negocjować:))
wisza sobie tu:
http://allegro.pl/fotele-i-kanapa-subar ... 66970.html
można negocjować:))
no ok - promocja, pilnie oddam za 300zł - możliwa wysyłka, totalny brak miejsca na zestaw