Coś dla twardzieli - Volvo Race 2014-15

Rozmowy o Subaru i nie tylko. Dział pełen offtopicu i rozmów niemotoryzacyjnych.
ODPOWIEDZ
Piter 35
6 gwiazdek
Polubił: 181 razy
Polubione posty: 109 razy

Coś dla twardzieli - Volvo Race 2014-15

Post 11 paź 2014, o 11:10

Tak moi Drodzy , Volvo Race zaczyna się za 3 godziny o 14 .00 .

Paru z Nas pływało w poprzednich edycjach :idea:, nie wielu wytrwało do końca :razz:

Zapraszam do walki :!: :!:
Czas oddzielić mięczaków od twardzieli , czas dla prawdziwych Żeglarzy, czas na walkę :!:

Dla nieuświadomionych , to jest to virtualny wyścig żeglarski dookoła świata , który odbywa się również na żywo . A dla takich jak My jest stworzony portal internetowy http://www.virtualregatta.com/ , na którym możemy się pobawić w namiastkę prawdziwego żeglarstwa :idea:

Trzeba sobie zdać sprawę ,że jest to zabawa na parę dobrych miesięcy :idea: Więc wymaga wytrwałości ;-)
Do wyścigu można dołączyć w każdej chwili , program przeliczy nasze miejsce jeśli wystartujemy trochę później . Pierwszy wyścig zacząłem od drugiego etapu i startowałem z miejsca ponad 220 tysięcznego a skończyłem poniżej 10 tys .
Ostatni wyścig skończyłem w okolicach 3 tysięcznego . Tak więc zabawa jest pierwszej maści :thumb:

Mój nick to 22B Poland .

Zapraszam do zabawy :cofee:

Piter 35

Konto usunięte
6 gwiazdek
Polubił: 14 razy
Polubione posty: 19 razy

Re: Coś dla twardzieli - Volvo Race 2014-15

Post 11 paź 2014, o 22:01

Eeee no widzę, że Piotrus zainwestował w wypasioną łódkę i będzie walczył o nagrody :-)

Na razie płyniemy, zobaczymy co będzie w tygodniu

ODPOWIEDZ