CO TO ZA SKRZYNIA ? TY752VN4AA siedzi w GTku brak danych ?

Pytania i problemy techniczne związane z Subaru. Trytytki, śrubki i inne tematy dla maniaków niszczenia żelastwa ;-)
Regulamin forum
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
ODPOWIEDZ
dawid51dd
1 gwiazdka
Polubił: 0
Polubione posty: 0

CO TO ZA SKRZYNIA ? TY752VN4AA siedzi w GTku brak danych ?

Post 13 paź 2014, o 21:33

Witam!
Mam prośbę naprawdę ostro kopie od kilku dni w sieci i nic .W GTku z 96 roku mam taką właśnie skrzynie TY752VN4AA czeka coś z nią nie tak bo jakoś nigdzie ani wzmianki.Jeden serwis się zlitował i potwierdził obecność skrzyni w aucie od początku znaczy VIN się z numerem seryjnym skrzyni zgadza. Nadal nie wiem co jest w środku .Auto ciągle jeżdzi ale szykuje się wyjęcie skrzyni więc chciałbym wiedzieć co mnie czeka i czego szukać jeśli będzie wymiana .Chodzi mi o info jakie mam przełożenie 3.9 czy 4.11?
Wiem że jak się otworzy to się policzy itd ale naprawdę nie mogę sobie pozwolić na unieruchomienie auta żeby szukać części dlatego zwracam się z prośbą o identyfikacje tej skrzyni , mam tu jeszcze 2 takie kwiatki TY752VBBCA TY752VBBBA też nic 0 danych o ich istnieniu.

I pytanie takie techniczne czy w seryjnych autach (GTkach ) tylne dyfry też tak się różniły czy tam to już bez różnicy jak chodził
z 3.9 to każdy do 3.9 i tak samo 4.11?

Pozdrawiam
D

ODPOWIEDZ