[Szukam] Moduł VTD ze skrzyni 4EAT

kupię / sprzedam / zamienię / wymienię /dam / nie dam
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
ODPOWIEDZ
BelegUS
2 gwiazdki
Auto: CXW
Polubił: 0
Polubione posty: 0

[Szukam] Moduł VTD ze skrzyni 4EAT

Post 13 lut 2015, o 12:33

Siemanko!
Rozglądam się za dość nietypową rzeczą (po prawdzie to badam temat, gdyż auto do swapu trafi w moje ręce dopiero za miesiąc-dwa): modułem VTD ze skrzyni 4EAT.

Cudo owo wygląda tak:
Obrazek

Po prawej stronie jest VTD, razem z fragmentem obudowy, który również jest potrzebny do tego, co kombinuje ;)

Według mojej informacji (wziętej z for hamerykańskich, na Europę może jest trochę inaczej! Z góry dziękuję za wszelkie podpowiedzi :) ) VTD znajduje się w automatach 4EAT w następujących modelach:

2007-2008 Forester XT (4EAT)
2002-2007 WRX (4EAT)
2001+ Outback H6 VDC Limited (4EAT) (generalnie każdy Subarak z VDC ponoć powinien/może mieć)
2003-2004 Legacy GT (4EAT)
2004+ Baja Turbo (4EAT)
2005+ Outback XT (4EAT)

Czy komuś z Was, moi mili, zalega może padnięty automat z w/w modeli? Albo rozbiera na części takowy? Lub ma dostęp do miejsca, gdzie rozbierają?

Część nie taka znowu duża, i mówiąc szczerze wolałbym uniknąć zakupu kompletnej skrzyni (albo i auta :P) w celu wyjęcia tego jednego dingsa.

Temat nieśpieszny - miesiąc-dwa jeszcze mam czasu na znalezienie i stwierdzenie, czy to w ogóle zadziała

ODPOWIEDZ