Witam!
Poszukuje jakiejś imprezy sedan (wersje kombi też mogę rozpatrzyć) z silnikiem do pojemności 2.0 litra (1.5 mile widziane) i mocy nie większej niż 200Km ogólnie rzecz biorąc jakiejś słabszej jednostki. Biorę pod uwagę każdy rocznik auta i przebieg. Głownie chodzi mi o samochody kupione w Polsce bezwypadkowe. Jeśli chodzi o lokalizację to najlepiej żeby były ze Śląska i województw sąsiadujących. Teraz jeśli chodzi o kwotę to myślę o +/- 20 tysiącach. Z góry dziękuję.
[K] Subaru Impreza
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
-
CrasherPL123
- 0 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Re: [K] Subaru Impreza
Z preferencjami dyskutować nie powinno się, ale rozważ jeszcze Imprezę US 2.5 z 2006 r. Mam taki samochód i jestem mega zadowolony. Prosty mocny silnik, który mało pali (12 ltr. miasto, 9 ltr. trasa z mocniejszą jazdą i częstym wyprzedzaniem). Dodam jeszcze, że taka Impreza 2.5 ma 0-100 km/h nieco poniżej 8 sek., a krótka skrzynia daje dużą przyjemność z jazdy. Motor ma 175 km, ale samochód rozpędza się tylko do ok. 205 km/h.
Jak sprawisz sobie 1.5 będziesz szybko i mocno sfrustrowany. Za to 2.0 jest zacna, ale pali więcej, niż 2.5. Nie ma jak pojemność, a pojemność nie musi wcale oznaczać większego spalania.
Sorry za off topic. :) Powodzenia w poszukiwaniach.
Jak sprawisz sobie 1.5 będziesz szybko i mocno sfrustrowany. Za to 2.0 jest zacna, ale pali więcej, niż 2.5. Nie ma jak pojemność, a pojemność nie musi wcale oznaczać większego spalania.
Sorry za off topic. :) Powodzenia w poszukiwaniach.
-
CrasherPL123
- 0 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Re: [K] Subaru Impreza
Ok :) dzięki wielkie za podpowiedz rozważę taka opcje ale na razie raczej cienko jest jeśli chodzi o oferty w tych ramach cenowych ;/