[S] Subaru Impreza RX MY99 LPG

kupię / sprzedam / zamienię / wymienię /dam / nie dam
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
ODPOWIEDZ
jck91
Awatar użytkownika
0 gwiazdek
Auto: Subaru Impreza RX 99'
Polubił: 0
Polubione posty: 0

[S] Subaru Impreza RX MY99 LPG

Post 21 wrz 2015, o 17:35

Cześć :)

Wystawiam na sprzedaż moją Imprezę MY99 z silnikiem 2.0 125KM w pakiecie stylizacyjnym GT. Auto w moim posiadaniu od stycznia 2013 roku, zrobiłem nim 35 tysięcy i obecnie licznik wskazuje przejechane 280 000km i powoli rośnie.

Auto sprowadzone do Polski z Belgii w 2010 roku, pierwsza rejestracja 18/03/1999

Samochód zadbany, blacharsko i technicznie w dobrym stanie. W zeszłoroczne wakacje, po małym strzale w tył zdecydowałem się przy okazji naprawy blacharskiej pasa tylnego na wstawienie reperaturek nadkoli, wymiana i lakierka obu przednich błotników, jedyne małe ogniska korozji znajdują się z przodu maski.

Za mojej kadencji zrobiłem:

Maj 2013 - 250000km - wymiana kompletnego rozrządu + pompa wody + uszczelniacze, przy okazji wymieniona chłodnica na nową

Lipiec 2013 - Regulacja zaworów + komplet uszczelek pokryw zaworów
- wymiana tuleji wahaczy tylnych wzdłużnych
- wymiana koła pasowego
- wymiana oleju + filtry oleju i paliwa
- wymiana kompletnego sprzęgła + łożysko koła zam.
- wymiana obu przednich amortyzatorów

Lipiec 2014 - wymiana drążków z końcówkami
- wymiana oleju + filtry (265000km)
- nowy akumulator

Na wszystko co było robione posiadam fakturki.

W zeszłym tygodniu wymienione zostały klocki z przodu oraz olej z filtrami. 16 września auto bez problemów przeszło przegląd techniczny.

W Imprezie zamontowany jest fabryczny gaz Vialle, z którym można by niedługo pojechać na jakąś regulację, czasami potrafi troche przymulić między 3 a 4tys obrotów, ale to też nie zawsze, zależy gdzie się zatankuje gaz :) Na benzynie silnik chodzi równiutko.

Auto stoi na oryginalnych, półmatowych felgach '16 z GT, opony letnie już tylko do dojechania tego sezonu, ściąga na nich trochę w prawo, na zimowych, stalowych '15 nie ma takich objawów, przed wakacjami robiłem zbieżność i wszystko było w porządku. Jedna felga ma przerysowany rant.

Wydech dosyć głośny ale fajne mruczy. Zamontowany kolektor ze starego Legasia, z tyłu nieznanej mi firmy puszka :)

Nie działa:

- otwieranie prawej przedniej i lewej tylnej szyby
- halogeny
- boczne szyby są z deka porysowane, ale z tego co widziałem to normalne w tym modelu bez klimatyzacji ;)

Cena jaka mnie interesuje : 10 900 PLN

Samochód do obejrzenia w Gdańsku, kontakt do mnie: 519 840 722 lub [email protected]

Zapraszam do kontaktu i oględzin, nie mam nic do ukrycia ;)

fotki na allegro: http://allegro.pl/zadbana-subaru-imprez ... 20677.html
Ostatnio zmieniony 8 paź 2015, o 17:36 przez jck91, łącznie zmieniany 1 raz.

jck91
Awatar użytkownika
0 gwiazdek

Re: [S] Subaru Impreza RX MY99 LPG

Post 28 wrz 2015, o 18:20

hmm... zero zainteresowania.. cena w dół!

10400 PLN !

do negocjacji ;)

Konto usunięte
6 gwiazdek
Polubił: 67 razy
Polubione posty: 74 razy

Post 28 wrz 2015, o 19:52

jck91 pisze:hmm... zero zainteresowania..
rynek-cena-przebieg-rocznik-brak klimy :razz: = brak zainteresowania :cofee:

pajac_am
0 gwiazdek
Auto: GC8 MY97

Post 8 paź 2015, o 11:51

Konto usunięte pisze:
jck91 pisze:hmm... zero zainteresowania..
rynek-cena-przebieg-rocznik-brak klimy :razz: = brak zainteresowania :cofee:
Na rynku są lepsze i gorsze egzemplarze - cena okazyjna nie jest, ale jak autko w dobrym stanie to nie jest źle - przebieg. A jaki byś chciał w nastoletnim aucie? Jak tylu letnie auto ma mniej niż 300 kkm to nawet na nie nie patrzę, a to nie XT żeby bać się UPG i remontu za 10 kPLN! - rocznik, a co z nim nie tak? Jak ktoś szuka GC to akurat jeden z młodszych roczników! - Jedyne z czym się zgodzę to brak klimy, bo skórzane fotele jej nie zastąpią ;)
Niech wystawi za 5k i naprawi licznik na 190 kkm, to będą przyjeżdżać i marudzić, że coś za tanio i że krecony.

jck91
Awatar użytkownika
0 gwiazdek

Post 9 paź 2015, o 17:29

W Subaraku dziś zrobiona regulacja i przegląd gazu. Teraz auto fajnie, równo przyspiesza na LPG, a do pełni szczęścia można by zrobić regenerację rozdzielacza i pomyśleć o regulacji zaworów.

Cena bez zmian, do negocjacji ;)

jck91
Awatar użytkownika
0 gwiazdek

Post 21 paź 2015, o 10:16

Cena w dół dla forumowiczów - 9900

Chętnie zamienię moje auto na Forka S-turbo ;)

jck91
Awatar użytkownika
0 gwiazdek

Post 12 lis 2015, o 14:15

Odświeżam, auto nadal na sprzedaż.

ODPOWIEDZ