Chętnie zakupię Subaru N/A z LPG.
Co do preferencji:
1. Legacy z lat 04-06 2.5 SOHC z LPG, najlepiej kombi w automacie. 2.0 137 odpada
bo za bardzo mułowaty dla mnie :P a DOHC z wiadomych przyczyn regulacji luzów...
2. OBK z lat 04-06 również 2.5 z LPG i najlepiej w automacie :)
Pozdrowienia :)
KUPIĘ Legacy IV lub OBK III z LPG ew. Forester II
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
- GPablo
- 1 gwiazdka
- Auto: Subaru Forester SG 2.0
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
KUPIĘ Legacy IV lub OBK III z LPG ew. Forester II
Po co mieć na masce jedną gwiazdę, skoro można mieć ich całą plejadę?? :P
- GPablo
- 1 gwiazdka
Re: KUPIĘ Legacy IV lub OBK III z LPG ew. Forester II
Edit: Pod uwagę wchodzi też ewentualnie Forester II również z LPG :)
-
Sławek
- 3 gwiazdki
- Auto: Forester 2.0XT,Justy G3,Outback H6
- Polubił: 2 razy
Biorąc pod uwagę Twoje preferencje sądzę, że masz budżet na poziomie 20-30 tPLN. Doradziłbym Ci wybrać samochód w najlepszym stanie technicznym i następnie go samemu zagazować. Na rynku jest wiele trupków których atrakcyjność chcą podnieść poprzez zamontowanie LPG (zazwyczaj w najtańszej czytaj badziewiastej wersji)
. Jak go sam zagazujesz to masz wybór instalacji i gazownika który ją zamontuje a później będzie także serwisował. Jest to zdecydowanie najbardziej optymalne rozwiązanie. 

- GPablo
- 1 gwiazdka
Liczę, że na forum na trupka nie trafię :) a uda się znaleźć sztukę z LPG od Jako 

Ten silnik 2.5 w Legacy bardzo ciężko trafić, troche latwiej w Outbacku ale tez nie jest łatwo. Jest jeden w Piasecznie za 27900zl serwisowany przez Adama i Daniela i gaz od JAKO z Zalesia wiem bo szukałem auta dla kolegi ale to było za drogie dla niego... Namęczyłem sie i w końcu udalo sie Forestera 2005 kupic lekko obtartego :)