Kontakt ze sprzedającym:
tel. 504 232 931
oględziny możliwe w Warszawie
Saska Kępa/ Gocław – w dni robocze przed godz. 8 i po godz. 18 oraz podczas weekendów
Służewiec Przemysłowy/ Okęcie – w dni robocze w godz. 9-17
Auto w doskonałym stanie technicznym (w pełni sprawne, niewymagające nakładów finansowych). Kupione w salonie w Polsce. Jestem jego pierwszym właścicielem.
Pojazd ma niespełna 5 lat (rejestracja w grudniu 2010 r.). Auto było garażowane i ma bardzo mały przebieg (<45 tys. km). W samochodzie nigdy nikt nie palił.
Forester był serwisowany wyłącznie w ASO (pełna dokumentacja i możliwość weryfikacji historii). Przez cały ten czas nie miał żadnych usterek, co jest charakterystyczne dla wolnossących silników benzynowych w tym modelu. Prowadzi się świetnie dzięki doskonałemu wyważeniu, stałemu napędowi 4x4 i fantastycznemu układowi kierowniczemu (najlepszy promień skrętu w ówczesnej klasie).
Drobne ślady użytkowania (ryski na lakierze, minimalne wgniecenie na tylnym zderzaku, pęknięcie w obudowie prawego lusterka bocznego, ale bez wpływu na jego sprawność).
Jedyne nieoryginalne części to bacik antenowy oraz dywanik kierowcy (dołączę pozostałe 3 zamienniki dywaników do kompletu).
Auto ma kratkę (homologacja ciężarowa), która nie jest montowana do podsufitki, dzięki czemu jej ewentualny demontaż (w przypadku chęci przerejestrowania na auto 5-osobowe) jest bardzo prosty. Dysponuję kompletem zaślepek w miejsce śrub podłogowych, tylny podłokietnik nie jest mocowany na sztywno, środkowy pas na tylnej kanapie jest zamontowany.
Ubezpieczenie OC/AC/ NNW ważne do końcówki grudnia 2015 r.
Badanie diagnostyczne ważne do końcówki grudnia 2015 r.
W zestawie komplet opon letnich (ok. 24 tys. km) i zimowych (ok. 21 tys. km).
CENA: 49 900 PLN
UWAGA!
W związku z koniecznością wykupienia przeze mnie auta z leasingu czas pomiędzy zawarciem umowy wstępnej i umowy finalnej może wynieść kilka-kilkanaście dni roboczych.
Auto sprzedaję jako osoba prywatna, co oznacza, że podana w ogłoszeniu cena jest ceną brutto.
Nie wystawiam faktury VAT.
Istnieje możliwość rezerwacji po uiszczeniu zadatku.
Elementy wyposażenia:
- autoalarm, immobilizer, zainstalowany Inteligentny System Ratunkowy Keratronik Safety (do aktywacji)
- ABS, ASR, ESP (z wyłącznikiem)
- automatyczny Hill Holder zapobiegający niekontrolowanemu staczaniu się auta ze stromych podjazdów
- kurtyny powietrzne, poduszka powietrzna kierowcy, pasażera, poduszki boczne przednie, poduszki boczne tylne,
- światła przeciwmgłowe, xenonowe,
- elektrycznie sterowane szyby przednie i tylne,
- elektrycznie ustawiane, składane i podgrzewane lusterka,
- klimatyzacja
- podgrzewane przednie siedzenia,
- tapicerka welurowa
- 6-płytowa zmieniarka CD/MP3 (fabryczna)
- alufelgi,
- elektrycznie rozkładany szyberdach panoramiczny,
- relingi dachowe,
- tempomat,
- wielofunkcyjna skórzana kierownica
- podgrzewanie piór przednich wycieraczek
- reduktor
- spryskiwacze przednich reflektorów
[S] Subaru Forester 2.0 XC benzyna, manual, 45 tys. km, ASO
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
-
bialyracing
- 0 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Re: [S] Subaru Forester 2.0 XC benzyna, manual, 45 tys. km, ASO
Jesteś pierwszym właścicielem auta?
Rzadko kiedy tak niski przebieg jest solidnie udokumentowany.
czy można dzisiaj podjechac obejrzeć?
Rzadko kiedy tak niski przebieg jest solidnie udokumentowany.
czy można dzisiaj podjechac obejrzeć?
Re: [S] Subaru Forester 2.0 XC benzyna, manual, 45 tys. km, ASO
cześć, tak jak napisałem w ogłoszeniu - jestem pierwszym właścicielem i już zawsze nim będę
.
auto było serwisowane w ASO w Warszawie przy Jubilerskiej. mam pełną dokumentację wszystkich przeglądów. odpowiadając na często zadawane pytanie - nigdy żadne prace blacharsko-lakiernicze nie były wykonywane, także "kto nie kupi, przegra życie"
proszę o telefon ws. spotkania, pozdrowienia

auto było serwisowane w ASO w Warszawie przy Jubilerskiej. mam pełną dokumentację wszystkich przeglądów. odpowiadając na często zadawane pytanie - nigdy żadne prace blacharsko-lakiernicze nie były wykonywane, także "kto nie kupi, przegra życie"

proszę o telefon ws. spotkania, pozdrowienia