Witam
Już raz tutaj pisałem, ale zakładam jeszcze raz temat ze względu na zmianę paru kwestii :)
Do sprzedania lub zamiany jest świnka jak w temacie
Impreza
Rok produkcji 98
Pojemność 2.0
Moc 114KM i jeden kucyk
Auto oczywiście AWD
W środku elektryczne szyby cztery boczne się opuszczają, piąta tylna tylko grzeje - Ah ten japoński humor
Elektryczne lusterka - ruszają się ale nie grzeją (coś popsute albo ten typ tak ma - odkąd go mam grzać nie chcą)
Manualna skrzynia biegów (5 do przodu jeden do tyłu)
Jeśli chodzi o stan techniczny - jeździ pali skręca hamuje.
A tak poważnie :
Silnik w stanie nienagannym, 207 tys na budziku (zdało by się mogło wydawać że może i prawdziwy bo wnętrze nie zniszczone)
Serwisowany na bieżąco wszystkie oleje płyny filtry świece pierdółki i bombki wymieniane na czas
Skrzynia zmienia biegi jak się ją popchnie w odpowiednim kierunku, zalana olejem wraz z tylnym mostem przy przebiegu 203k km
Zawiecha - sprawna, coś zaczyna z tyłu się odzywać po zimie, podejrzewam że któreś gumy - na dniach będzie do zrobienia, do czasu gdy ktoś się skontaktuję ze mną będzie zrobione lub będę wiedział co dokładnie się dzieje
Wydech - założony kolektor od legacy i gen - brzmi jak subaru z bulgotem. (jest normalny kata w środku wybebeszony. Taki zestaw kupiłem kolektor plus pustykata.) jednakże dosyć cichy tłumik sprawia że auto brzmi bardzo ładnie ale nie jest uciążliwe czy zbyt głośne.
Założona rozpórka przednich kielichów
Auto w środku bardzo zadbane, właściciel pedant, w aucie nie palone.
Teraz z tych gorszych rzeczy a mianowicie
Ruda - nadkole lewe prawe - coś tam się zaczyna dziać. Zrobiłem przed zimą tak żeby przetrzymało iw istocie się trzyma ale trzeba to zrobić (na zdjęciach wszystko widać ewentualnie więcej zdjęć dla zainteresowanych) natomiast kielichy są zdrowe.
Podłoga zabezpieczona bitexem przed zimą i była zdrowa. Myślę że nic się do tego czasu nie zmieniło
Na dachu również widać na zdjęciu jest odbarwienie / plama (jakby ktoś zostawił wróbli lub sokoli (nie poznałem z lotu ptaka) odchód.
Heble hamują, z tyłu bębny z przodu tarcze. Szczęki tył wymieniane wrzesień /październik, klocki mięcha mają
Koła: auto stoi na stalówkach 14 i zimowych oponach gy ultra grip 7. Co nieco mięcha mają, nowe nie są kupiłem używki.
Do tego posiadam(przepiękne) alusy advan raving made in Japan 17 z oponami barum (poprzedni właściciel takie założył) z kupą mięcha, po jednym sezonie.
Co bym za to chciał :
Tak jak stoi bez alusów 8000zł.
Z alusami 9000.
Lub zamiana
Na każde inne subaru bez lub z moją lub twoją dopłatą. Głównie interesuje mnie legacy/impreza z turbo ale rozważę każda opcje :)
Samochód gazu nie wąchał.
Świeżo zrobione ubezpieczenie (21stycznia) przegląd do września
Auto od miłośnika marki i co tu dużo gadać poniżej zdjęcia, jeśli jesteś zainteresowany dzwoń na pewno się dogadamy :)
Dla ciekawskich - nie ma tu żadnej podpuchy po prostu szukam czegoś mocniejszego, a to mój pierwszy subarak :)
735 921 082
Link do zdjęć :
http://myalbum.com/album/GUZENGCIYvzN
Samochód w ciągłym użytku. Bardzo prawdopodobne że do czasu Twojego kontaktu Nadkola / tylne gumy będą już zrobione :)
Pozdrawiam serdecznie
[S sprzedam lub zamienię] Subarak impreza gc 2.0 115 KM 98'
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
- no69scania
- 2 gwiazdki
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
- ptk22
- 6 gwiazdek
- Auto: Subaru Impreza 2.0 GX blobeye LPG
- Polubił: 2268 razy
- Polubione posty: 137 razy
Re: [S sprzedam lub zamienię] Subarak impreza gc 2.0 115 KM 98'
Cena bardzo wysoka jak na ten rocznik. Auto bardzo ładne, ale dobrze jak sprzeda się za połowę tej ceny.
Jest ryzyko, musi być wybór.
- dzixd
- Moderator działu
- Auto: Legacy IV "prawie spec b h6", legacy II 2.2, 2xLegacy III 2.5 MY99, Impuls - Legacy IV H6 5EAT LPG
- Polubił: 9 razy
- Polubione posty: 307 razy
Jak w dobrym stanie mechanicznym to cena w miarę normalnaptk22 pisze:Cena bardzo wysoka jak na ten rocznik. Auto bardzo ładne, ale dobrze jak sprzeda się za połowę tej ceny.

Jeździć nie umiem, ale się staram 
Naprawiać też nie umiem, ale się staram.

Naprawiać też nie umiem, ale się staram.

- no69scania
- 2 gwiazdki
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Heh nie mam jakiegoś specjalnego ciśnienia :) cena jest wg mnie adekwatna do stanu auta. Ma mankamenty które zostały wymienione wyżej, ale oprócz tego nic mu nie dolega :)
Tym bardziej że nic nie ukrywam, a sam akt sprzedaży to próba przejścia na wyższy poziom. Nie uda się sprzedać to pewnie zrobię blacharkę i zostanie nie na dożywocie :)
Tym bardziej że nic nie ukrywam, a sam akt sprzedaży to próba przejścia na wyższy poziom. Nie uda się sprzedać to pewnie zrobię blacharkę i zostanie nie na dożywocie :)