Pytanie za 1000 punktow... ktos widzial/wie o homologacji do forestera sf ?? chcialbym zrobic z forka rally car co by szutry łoić ale marzą sie okregowki wiec potrzebna homo... Oczywiscie wszelki kajtki moge latac ale jesli mam ladowac kase aby z treningowki zrobic rajdowke chce wiedziec czy mam homo... Wiem wiem google i do dziela ale siedze caly dzien i za duzo nie znalazlem. ewentualnie moge z bólem serca przesiasc sie do imprezy 2.0 ssaka i walczyc dalej ale wlasnie chce forka rally cara miec :P
ps komentarze typu na ciul forka robic itd drodzy koledzy darujcie sobie... na ostatnim wlrx gdybym szedl impreza polowy przodu bym nie mial :P
homologacja forester
Regulamin forum
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński ;-)
- Polubił: 83 razy
- Polubione posty: 443 razy
Re: homologacja forester
Co to jest? To są jakieś rajdy terenowe? To może nie Forek, ale coś na ramie?zinc pisze: wlrx
- zinc
- 4 gwiazdki
- Auto: Forester NA MY 99 rally car i Legacy IV 2.0 138hp
- Polubił: 1 raz
- Polubione posty: 0
nie no cos typu gravel masters:P
WLRX to w rolantowicach bylo i robi to ten sam gosc od wlta.
Ogolnie forek forek i forek wiem ze to ani rajdowka ani terenowka ale tak mi sie fajnie nim zapierdziela ze chce wiecej :D
tak sie jezdzilo i chce dalej isc ale nim go zaklatkuje pod jedna dwie imprezy musze wiedziec czy jak mnie poniesie fantazja TYM autem mozna bedzie walic okregowki itd... No i wlasnie potrzebna homo...
WLRX to w rolantowicach bylo i robi to ten sam gosc od wlta.
Ogolnie forek forek i forek wiem ze to ani rajdowka ani terenowka ale tak mi sie fajnie nim zapierdziela ze chce wiecej :D
tak sie jezdzilo i chce dalej isc ale nim go zaklatkuje pod jedna dwie imprezy musze wiedziec czy jak mnie poniesie fantazja TYM autem mozna bedzie walic okregowki itd... No i wlasnie potrzebna homo...
Proste sa dla szybkich samochodow, zakrety-dla szybkich kierowcow
-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński ;-)
- Polubił: 83 razy
- Polubione posty: 443 razy
Rany, co za koszmarne dziurowisko
Czymś poniżej SKOTa bym tam szybciej jechać nie próbował.
Rajd przeprawowy?

Czymś poniżej SKOTa bym tam szybciej jechać nie próbował.

A dla odmiany to co to?zinc pisze: od wlta.
Rajd przeprawowy?

- zinc
- 4 gwiazdki
- Auto: Forester NA MY 99 rally car i Legacy IV 2.0 138hp
- Polubił: 1 raz
- Polubione posty: 0
wroclawska liga time atak :D kiedys rakietowa, potem niskie laki a teraz ciul wie co z asfaltami ale maja dosc fajne to szutrowe choc owszem wyryp byl ostry... popatrz se na wiecej filmikow innych ludzi...
Dobra dobra zmotaj mi lepiej homologacje do forka co by ujezdzac :D
no i pytanko techniczne-homologacja jest zawsze na pelen zestaw czyli auto+silnik+skrzynia ?? pytam bo sie nie znam na wszystkim :)
bo swap na 2.0 158hp mi chodzi po glowie...
Dobra dobra zmotaj mi lepiej homologacje do forka co by ujezdzac :D
no i pytanko techniczne-homologacja jest zawsze na pelen zestaw czyli auto+silnik+skrzynia ?? pytam bo sie nie znam na wszystkim :)
bo swap na 2.0 158hp mi chodzi po glowie...
Proste sa dla szybkich samochodow, zakrety-dla szybkich kierowcow