KOCAR Poznań co o nich myślicie? ktoś tam serw.???

Pytania i problemy techniczne związane z Subaru. Trytytki, śrubki i inne tematy dla maniaków niszczenia żelastwa ;-)
Regulamin forum
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
ODPOWIEDZ
picjaa
1 gwiazdka
Auto: subaru impreza 2003
Polubił: 0
Polubione posty: 0

KOCAR Poznań co o nich myślicie? ktoś tam serw.???

Post 27 mar 2009, o 14:13

witam jakies wiesci, pomysły i szerzsze info. :) :?

piotruś
Awatar użytkownika
5 gwiazdek
Auto: Giulietta Veloce / Hyundai I30N Performance / Ioniq 6 / był Forester 2,5XT
Polubił: 320 razy
Polubione posty: 202 razy

Re: KOCAR Poznań co o nich myślicie? ktoś tam serw.???

Post 27 mar 2009, o 16:06

picjaa, jedź i się przekonaj :idea: Na forum znajdziesz skrajne i często subiektywne opinie...
Ja tam kiedyś pojechałem wystraszony opiniami jakie przeczytałem na forum SIP i baaaaardzo miło się rozczarowałem. Dlatego parę miesięcy później wróciłem tam, żeby zamówić Forestera. Forków już nie mieli, ale dali pojeździć nową Imprezą, a gdy powiedziałem, że jednak będę szukał Forka, to P. Kociałkowski zaprosił na jazdę próbną WRX, chociaz wiedział, że go nie kupię. Mi się tam podobało, otrzymałem wszelkie informacje i jak napisałem wyżej nawet więcej niż się spodziewałem...
A o JM Auto we Wrocławiu (tam serwisuję samochód), też na początku czytałem niepochlebne informacje i też (dla mnie) okazały się nieprawdziwe.
Myślę, że tak jest wg zasady - złą opinię, niezadowolenie ludzie przekazują średnio 11 rozmówcom, a dobrą tylko jednemu :-/
Więc, cokolwiek przeczytasz o KOCAR, i tak tam pojedź, żeby się przekonać :-)

jmiciuk
2 gwiazdki
Auto: Narazie jezdzę rowerem :)
Polubił: 0

Post 27 mar 2009, o 17:29

Z tego co ja wiem to zlych opini niema. W środę jadę tam to moze cos wiecej bede wiedzial. Jak bylem ostatnio to na jakiejstam wymianie oleju itp. ale musze powiedziec ze bardzo sympatycznie, zlego slowa powieziec niemoge

Sławek
3 gwiazdki
Auto: Forester 2.0XT,Justy G3,Outback H6
Polubił: 2 razy

Post 27 mar 2009, o 23:20

Sympatycznie to zwykle jest wszędzie. Szczególnie za taką kasę - 1 rbg 180 PLN . Wolę płacić za fachowość a sympatie to mam w domu i wystarczy. :mrgreen:

ODPOWIEDZ