[S] Impreza Kombi 2.0GL '97 +LPG

kupię / sprzedam / zamienię / wymienię /dam / nie dam
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
ODPOWIEDZ
mateoos
Awatar użytkownika
1 gwiazdka
Auto: Subaru Impreza Kombi 2.0GL '97
Polubił: 0
Polubione posty: 0

[S] Impreza Kombi 2.0GL '97 +LPG

Post 16 kwie 2009, o 13:30

W związku z prawdopodobnym zakupem Legacy, postanowiłem zaanonsować możliwość zakupu mojej Imprezy.

Historia samochodu opisana jest w odpowiednim dziale. W skrócie: wóz kupiony rok temu od Pablonasa z przebiegiem 210kkm, kupiłem nowe opony letnie i zimowe, przednie hamulce, przednie amortyzatory. W chwili obecnej samochód ma 225kkm. Założyłem alarm z pilotem. Radio to Sony, czyta MP3. Klima działa, ale słabo - powietrze wylatujące z kratek ma temp. max. 12 stopni. Samochód posiada sekwencyjną instalację LPG BRC Sequent24 - absolutnie bezproblemowa instalka. Spalanie - od 10 w trasie do 14 w mieście /zima/. W chwili obecnej spalanie to 12 - 12.5l.

Koło dojazdowe jest, roleta bagażnika jest. Samochód jest sprawny i bez najmniejszego problemu przechodzi badanie techniczne. Halogeny p-mgielne zamontowane zgodnie z kodeksem, dalekosiężne połączone z długimi.

Cena: tyle, ile da klient, oczywiście w granicach rozsądku :) Negocjacje można zaczynać od 14 tys. zł.

Aktualne zdjęcie, zrobione dwie minuty temu:
Obrazek

IMPREZA 2.0GL jest do wzięcia. Nadchodzi Legacy ;)

ODPOWIEDZ