Witam,
mam do sprzedania pompe paliwowa z Imprezy STi GC8 - nie wiem na 100% ale podejrzewam, ze w sumie jest to ten sam model co w innych klasykach?
Pompa zostala wyjeta z powodu wymiany na Walbro przy okazji remapu na wyzsze doladowanie.
Sprzedawana pompa jest oczywiscie sprawna i bez problemu powinna podejsc do samochodow seryjnych lub jezdzacych na mniejszym doladowaniu ( do ok. 1.1-1.2bara jak mniemam)
W razie pytan, prosze o PW.
Cena - nie wiem... 100zl? (sprowadzony na ziemie przez Adamusa weryfikuje :) - ale i tak jestem otwarty na propozycje od potrzebujacych)
Pozdrawiam
[s] Pompa paliwa z Imprezy STi GC8
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Re: [s] Pompa paliwa z Imprezy STi GC8
Ja tam nie wiem - ale moze ktos bedzie potrzebowal, bo ma zepsuta - dlatego pozostaje otwarty na propozycje.
Na sile nikomu jej wciskal nie bede ;)
Na sile nikomu jej wciskal nie bede ;)
Jacek "AMI" Rudowski