Sprzedaję po roku udanej eksploatacji OBK 2,5 l w kolorze kremowym, z przebiegiem 99 ty mil. Ten samochód sprowadził w początkach 2008 pewien dobry człowiek dla siebie w całości, czyli nierozbity. Potwierdza to carfax. Samochód jest serwisowany na Jutrzenki i tam zapewne najwięcej powiedzą o tym aucie. Z drobiazgami mam bliżej do Nivette. Wymieniłem rozrząd, płyny, świece tarcze przednie i klocki. Nic więcej nie chcą mi wymienić bo mówią, że jest dobre. Samochód wystawiłem na OTOMOTO ale chciałbym żeby trafił w dobre ręce. Stąd mój wpis tutaj. Cena 35 tysięcy jest do małej negocjacji. Powód sprzedaży jest jeden - odliczenie VAT od nowych samochodów z kratką. Jeśli się nie sprzeda -będę testował jego długowieczność. Wersja bez sun roofów i skóry. Nie udało mi się wkleić fotek. Są na otomoto.
http://otomoto.pl/subaru-outback-C9941062.html
Outback USA 2003
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!