Witam,
do sprzedania moja SI 2,0 RX z 1999 r. w kolorze srebrny metalic. Samochód sprowadzony z Niemiec w 2007 r. z udokumentowanym przebiegiem 70 100 km na dzień 01.02.2007 r. (wszystkie dokumenty oryginalne z salonu, w tym książkę serwisową i instrukcję oraz dokumenty dotyczące przywozu do Polski posiadam). Jestem drugim właścicielem w Polsce, kupiłem go przed Sylwestrem 2008 r. z przebiegiem 112 000 km, obecnie samochód ma na liczniku 128 900 km.
- silnik EJ 201, moc 125 KM, max. moment obrotowy 184 Nm przy 3600 obr./min, Vmax 191 km/h, 0-100 km/h - 9,4 sek.,
- elektryczne wszystkie szyby, lusterka, klimatyzacja i skrzynia biegów manualna, ABS, 2 poduszki powietrzne, spryskiwacze reflektorów,
- alufelgi Subaru 15 cali, opony Bridgestone Turanza ER 300, kupiłem nowe w kwietniu, na gwarancji, przejechały 11 000 km,
- zimówki na felgach stalowych też 15 cali, opony Michelin przejechały tylko poprzednią zimę 6 000 km,
- radioodtwarzacz kasetowy Pionier,
- autoalarm Legendford na gwarancji,
- tylny spojler wymieniłem na oryginalny GT, lampy tylne ala Lexus - mam też oryginalne, poprzedni właściciel wymienił na nowe, bo ktoś zrobił mu w nich dziurki wiatrówką(?), przednie kierunkowskazy wymienione na białe,
- w lipcu przy 117 500 wymieniłem: olej w silniku, filtr paliwa i powietrza, świece, płyn hamulcowy i klocki z przodu, napełniłem i odgrzybiłem klimatyzację, zabezpieczyłem antykorozyjnie podwozie,
- auto czyste i zadbane, drugie auto w rodzinie, w środku nie było na pewno palone, nie tylko przeze mnie:), stan techniczny i optyczny bardzo dobry - do sprawdzenia w dowolnym warsztacie, silnik suchy, żadnych wycieków i "łzawień", jak to się pisze - "nic nie stuka, nic nie puka", oczywiście służył wyłącznie do cywilnego użytku,
- też w lipcu dałem do lakierowania prawy przedni błotnik i drzwi - samochód zakupiłem z obcierką parkingową i tak jeździłem, ale żona nie dawała mi spokoju z uwagi na tzw. wrażenia estetyczne,
- przegląd rej. do 11.2010 r., ubezpieczenie OC do 09.2010 r.,
- cena jaka mnie interesuje to 16 500 złotych, sprzedaję (z żalem) z powodu nabycia Legacy SW, na razie na trzy samochody mnie nie stać:(,
- dla forumowiczów gratis - związany z brzmieniem silnika,
- samochód do obejrzenia i kupienia w Warszawie, w razie pytań: 606 362 788, [email protected].
Zapraszam do oglądania i negocjacji.
Obecnie także na aukcji: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=884662406
[S] Subaru Impreza 2,0 RX 1999 r.
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Re: [S] Subaru Impreza 2,0 RX 1999 r.
Impreza sprzedana! Poszła poza Forum, ale na pewno w dobre ręce - w rozmowie łatwo wyczuć pasjonatów motoryzacji. Można zamknąć.