Witam.
Mam pytanie, a jednoczesnie prośbę o poradę - doświadczam "potęgi" ukł.hamulcowego w moim wrx-ie, parokrotnie ciepły pot zlał mnie po plecach, co skłoniło mnie do podjęcia decyzji o upgradzie w/w ustrojstwa.
Pytanie jest z gatunku - pilne:
Co lepsze?
Nowy K-Sport 8 tłoczkowy, kompletny(tarcze, zaciski , klocki) w zestawie dedykowanym do modelu za cirka 5,5 kpln, czy nieznacznie uzywany Ap Racing (takze kompletny) 6 tłoczkowy, pasujacy pod 17' felgi wrxowe, cenowo zbliżony.
Ewentualne sugestie bedą miały przełozenie praktyczno-finansowe, także proszę o szczere opinie.
Co lepsze? Hamulunek do WRX
Regulamin forum
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
Re: Co lepsze? Hamulunek do WRX
Az - tak na chłopa rozum - 6 lepsze aniżeli 8 - wiem iż Ap to firma "kozak", mentalnie także wolałbym Ap, posiadanie zobowiazuje :) , ale chcę się upewnić - w końcu to nie jest w kij dmuchał kwota
projekt "Huragan" Carlos - 440/585

cArLoS, liczba tłoczków to sprawa czysto marketingowa w tym wypadku. K-sport jest zaskakująco dobry w moim przekonaniu ale AP Racing to klasa sama dla siebie i na pewno bym wybrał AP Racing (mimo ze to chyba w tym wypadku nie w moim interesie ;) )
...i za to właśnie masz u mnie pełen "szacun"Azrael pisze: mimo ze to chyba w tym wypadku nie w moim interesie ;)

projekt "Huragan" Carlos - 440/585

- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 247 razy
- Polubione posty: 528 razy
Azrael pisze: cArLoS, licze na zwrot inwestycji w dłuższym terminie ;)
Aaa .... klocki macie drogo

"Understeer is a crime" (C) Colin McRae