Pytania i problemy techniczne związane z Subaru. Trytytki, śrubki i inne tematy dla maniaków niszczenia żelastwa

-
RTR
- 0 gwiazdek
- Auto: Impreza GT MY99
-
Polubił:
0
-
Polubione posty:
0
Witam
Przymierzam sie do regeneracji wszystkich 4 zaciskow w mojej Imprezie GT (w zasadzie zaczynam kompletowac wszystkie komponety) i potrzebna mi wiedza ile potrzeba pynu hamulcowego. Uklad bedzie praktycznie pusty bo autko bedzie stalo prawie 2 tyg bez zaciskow

.
"If in doubt, flat out!" Colin McRae
RTR
-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński ;-)
-
Polubił:
83 razy
-
Polubione posty:
443 razy
RTR pisze:ile potrzeba pynu hamulcowego. Uklad bedzie praktycznie pusty bo autko bedzie stalo prawie 2 tyg bez zaciskow

.
Wchodzi mniej niż pół litra. Ale płyn hamulcowy jest na tyle tani, że chyba dobrze mieć drugą połówkę w zapasie na wszelką okazję (w sumie to zawsze warto mieć drugą połówkę na wszelki wypadek

).
jarmaj
-
RTR
- 0 gwiazdek
- Auto: Impreza GT MY99
-
Polubił:
0
-
Polubione posty:
0
jarmaj pisze:RTR pisze:ile potrzeba pynu hamulcowego. Uklad bedzie praktycznie pusty bo autko bedzie stalo prawie 2 tyg bez zaciskow

.
Wchodzi mniej niż pół litra. Ale płyn hamulcowy jest na tyle tani, że chyba dobrze mieć drugą połówkę w zapasie na wszelką okazję (w sumie to zawsze warto mieć drugą połówkę na wszelki wypadek

).
Druga polowke czego ?
A to spoko bo ja myslalem ze mi litr zabraknie

"If in doubt, flat out!" Colin McRae
RTR